Personeel voor de land- en tuinbouw

Van boomkwekerijen tot sierteelt en van glasgroentebedrijven tot fruittelers. De tuinbouwsector is divers en uitdagend. AB Werkt is dé uitzendorganisatie voor de land- en tuinbouwsector die jouw onderneming ondersteunt met goed personeel.

Voortdurende innovatie, weersinvloeden, eisen op het gebied van duurzaamheid en piekmomenten kenmerken de bedrijven in de land- en tuinbouw. Er is zowel behoefte aan personeel voor productiewerk als ervaren vakkrachten.

De wortels van AB Werkt liggen in de agrarische sector. We weten dan ook als geen ander wat de behoefte is op het gebied van arbeid in de land- en tuinbouw. Of het nu gaat om die ervaren teeltspecialist, een tractorchauffeur, meewerkend voorman of een groep flexibele seizoenskrachten. Op AB Werkt kun je rekenen.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden