Personeel voor de grond-, weg en waterbouw

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? Dan ben je bij AB Werkt aan het goede adres. We zijn ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van vakkundig personeel in de grond-, weg- en waterbouw.

Of het nu gaat om die ervaren kraanmachinist, stratenmaker of grondwerker. Bij AB Werkt kun je terecht voor uiteenlopende medewerkers die uitstekend en snel inzetbaar zijn voor de grond-, weg- en waterbouw. Van detachering van toegewijd personeel tot flexibele uitzendkrachten of internationale medewerkers om piekmomenten op te vangen.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden