Personeel voor de groenvoorziening en hoveniers

Van hovenier tot groenvoorziening: je hebt regelmatig behoefte aan mensen met groene vingers die van aanpakken weten. AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers in deze sector.

Een hovenier, medewerker groenvoorziening of meewerkend voorman. Als uitzendbureau voor hoveniers en de groenvoorziening kunnen wij je snel helpen aan ervaren en vakkundig personeel. Van tijdelijke vakkrachten om piekmomenten op te vangen, tot gedetacheerde medewerkers die langere tijd bij je aan de slag kunnen en snel niet meer weg te denken zijn uit je bedrijf.

Onze medewerkers zijn opgeleid om te werken in deze uitdagende sector. Veilig en vakkundig werken met een bosmaaier of het snoeien en verzorgen van groen is voor hen bekend terrein.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden