Personeel voor de dierhouderij

Of het nou gaat om een melkveehouderij, varkenshouderij of pluimveehouderij: bij AB Werkt ben je voor vakkundig personeel aan het juiste adres. Van tijdelijke krachten tot detachering en bedrijfsverzorging: alles om jouw onderneming vooruit te helpen en dieren te verzorgen.

Werken in de dierhouderij kent voor AB Werkt geen geheimen. Al sinds onze oprichting zijn we in deze sector actief. Als specialist in de agrarische sector bieden we je diverse mogelijkheden voor gemotiveerde en toegewijde vakkrachten. Van tijdelijke krachten tot een ‘eigen’ gedetacheerde medewerker. Op AB Werkt kun je rekenen.

Van het bedienen van de melkrobot tot het verzorgen van de dieren: onze medewerkers weten precies hoe ze in jouw bedrijf de handen uit de mouwen moeten steken. Bovendien bieden we je voor de sector specifieke dienstverlening. Zoals veescheren en klauwverzorging.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden