Schrijf je in bij AB!

Kwaliteit

AB Werkt vindt veiligheid en werken volgens de regels zeer belangrijk. We voelen ons betrokken bij u als ondernemer. We gaan voor honderd procent eerlijkheid en betrouwbaarheid en staan altijd met beide benen op de grond. Zo weet u wat u aan ons heeft en komt u niet voor verassingen te staan. Bovendien kunt u er vanuit gaan dat de medewerkers van AB Werkt er zelf alles aan doen om de veiligheid hoog te houden.

Stichting ARBO Flexbranche heeft een introductieboekje opgesteld, met de titel 'Arbeidsomstandigheden en uitzendkrachten. Hoe is dat geregeld?'. In dit boekje staat hoe een uitzendonderneming werkt en wie welke verantwoordelijkheid draagt op het gebied van veiligheid en gezondheid. Klik hier om het bestand als pdf te openen.

AB Werkt is in het bezit van de volgende certificeringen

NEN 4400

NEN 4400 is het keurmerk van de stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk is voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Dit certificaat toont aan dat onze (personeels) administratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers werk mogen verrichten in Nederland.

Branchevereniging ABU

AB Werkt is aangesloten bij de brancheorganisaties ABU: de branchevereniging voor uitzendondernemingen. ABU is de belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Als ABU-lid staan we voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

VCU certificaat

Het VCU is het veiligheidscertificaat voor uitzendbureaus. VCU staat voor Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Doel is het verminderen en zo mogelijk voorkomen van ongevallen, schade, schade aan derden en materiële schade. AB Werkt wil met dit certificaat het belang van een veilige werkplek voor onze medewerkers garanderen.