Schrijf je in bij AB!

Triest ongeluk op zaterdag 15 juli 2017

Zaterdag 15 juli 2017 

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat drie van onze medewerkers bij een eenzijdig auto-ongeluk om het leven zijn gekomen. Een vierde inzittende raakte lichtgewond.

Het ongeluk had vanochtend rond 6.30 uur plaats op de snelweg A73. De auto raakte door nog onbekende oorzaak op de afslag Haps van de weg en botste tegen een boom. De drie slachtoffers zijn ter plaatse overleden. De politie doet nog nader onderzoek naar de oorzaak van dit ongeluk.

De slachtoffers zijn twee mannen uit Polen van respectievelijk 22 en 54 jaar oud en een 28-jarige man uit Roemenië. De vierde inzittende is eveneens 22 jaar en ook afkomstig uit Polen. Hij kon na controle in het ziekenhuis naar huis. Hij verkeert in shock.

De mannen waren op weg naar hun werk in Rijkevoort toen het ongeluk plaatsvond.

AB Werkt is zeer verslagen door deze droevige gebeurtenis. Op dit moment wordt alles in het werk gesteld om de familie in de gelegenheid te stellen om zo snel mogelijk naar Nederland te komen. Daarnaast zal alle hulp geboden worden om te zorgen dat de slachtoffers gerepatrieerd kunnen worden naar hun thuisland.

De slachtoffers waren allen zeer gewaardeerde medewerkers die al enige tijd voor ons werkzaam waren.

Op een later tijdstip zullen we voor de aanwezige familieleden, collega’s en vrienden van de slachtoffers hier in Nederland een besloten bijeenkomst houden om de slachtoffers te herdenken. De burgemeester van Peel en Maas zal hierbij ook aanwezig zijn om haar medeleven te betuigen.