Schrijf je in bij AB!

Over AB Werkt

Bent u werkgever? Dan gaan we ons best doen telkens weer de allerbeste werknemers voor u te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in met name fysieke banen in agro, food, productiewerk en groenvoorziening, maar kunnen ook andere bedrijfstakken prima ondersteunen.

Ben je werknemer? Voor jou willen wij vooral een goede werkgever zijn. We proberen je méér te bieden dan een baan en een salaris. Wij gaan in je investeren, denken mee over loopbaanontwikkeling en bieden je gerichte coaching en opleidingen.

AB Werkt is een coöperatie en heeft gemiddeld dagelijks meer dan 3000 gemotiveerde mensen aan het werk. We hebben zeven regiokantoren, drie in Limburg (Horst, Herten-Roermond, Beek), drie in Brabant (Uden, Hoogeloon, Etten-Leur) en één in Zeeland (Goes). Het hoofdkantoor staat in Roermond. 

Full-service dienstverlener

AB Werkt levert niet alleen ‘handen aan de ploeg’. We zijn een full-service dienstverlener en adviseren werkgevers steeds vaker over hun volledige HRM-beleid. Hierbij maken we gebruik van de kennis en kunde van onze eigen adviesorganisatie HAER. Daarnaast verzorgen we cursussen en trainingen. Ook kan AB Werkt desgewenst het volledige juridisch werkgeverschap uit handen nemen door het payrollen van uw medewerkers.

Met de groei in onze dienstverlening kunnen we onze claim ‘Wij werken voor ú!’ op steeds meer manieren waarmaken.

AB Werkt op Twitter