Schrijf je in bij AB!

Agrarische vacatures

De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord Brabant en Zeeland.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Onderstaand tref je een overzicht met onze actuele agrarische vacatures. Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 32

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker preiteelt ben je verantwoordelijk voor alle teeltwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het machinaal planten van prei, het plannen en uitvoeren van gewasverzorging (folie leggen/machinaal schoffelen/kunstmest strooien/beregenen), het rooien en verladen van de prei en alle logistieke activiteiten rondom de preiverwerking. Inhoudelijk stuur je productiemedewerkers aan en grotendeels werk je zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf en de technische en financiële resultaten. De dagelijkse verzorging van de dieren behoort tot jouw takenpakket, inclusief het zorgen voor een optimale diergezondheid en stalklimaat binnen de toepasselijke wet- en regelgeving. Hierbij krijg je ondersteuning van dierverzorgers, waaraan jij ook leiding geeft. Daarnaast voer je zelfstandig het praktijk gedeelte van het voedingsonderzoek uit. Hiervoor werk je samen met je collega’s van de afdeling Research & Development Pigs.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime medewerker pluimveehouderij ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het voeren, verzorging en schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een eindproduct. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.
Pagina 1 van 7
 Volgende Einde

Feiten agrarische sector
Wist je dat…

Diversiteit agrarische sector

Zoals je ziet is de agrarische sector heel divers. De werkzaamheden zijn dan ook heel verschillend. Afhankelijk van je affiniteit en ervaring kun je op een agrarisch bedrijf aan het werk. Agrarische bedrijven worden steeds groter, daardoor werken ze steeds vaker met personeel. Dit is personeel in vaste dienst, maar ook flexibel inzetbaar personeel via AB Werkt. Bij goed functioneren wordt regelmatig de kans geboden om in vaste dienst te komen bij het agrarisch bedrijf. 

Meer info over de agrarische sector
Bekijk de link van het NAJK

 

 

 

 

Deel deze pagina: