Schrijf je in bij AB!

Kennismakingsavond Nijsen/Granico


Nijsen/Granico

AB Werkt vindt het van groot belang om medewerkers te enthousiasmeren voor werk. Op woensdagavond 27 juni organiseren wij een informatieavond voor werken bij Nijsen/Granico.

Nijsen/Granico is een dynamisch bedrijf in Veulen dat al ruim 75 jaar varkensvoeders van topkwaliteit produceert. Dit unieke Food-for-Feed-concept zorgt voor uitzonderlijk smakelijke diervoeders en vormt zo mede de basis voor een hoog rendement voor onze afnemers.

AB Werkt werft mensen voor Nijsen/Granico. Doel van deze speciale kennismakingsavond is om jou meer inzicht te geven in het werken bij dit bedrijf. Tijdens deze avond krijg je een korte presentatie en rondleiding door het bedrijf en kun je met eigen ogen zien wat het bedrijf doet en hoe functies worden ingevuld.


Programma:

19.00 uur: ontvangst met kopje koffie
19.30 uur: aanvang programma; presentatie over wat AB Werkt kan betekenen?
19.40 uur: presentatie over Nijsen/Granico
19.50 uur: rondleiding door het bedrijf
20.30 uur: napraten, vragenvuur, uitwisseling gegevens
21.00 uur: einde programma

Ben je na deze avond geinteresseerd geraakt in één van de functies binnen Nijsen/Granico? Neem contact op met Remy van AB Werkt om te solliciteren.


Aanmelden

Aanmelden voor deze kennismakingsavond kan t/m zondag 24 juni door een mail te sturen naar horst@ab-werkt.nl of bel 077-3980883 en vraag naar Remy. Maximaal aantal bezoekers: 10 personen.


Openstaande vacatures

Heftruckchauffeur productie 3 ploegen
Heftruckchauffeur productie 2 ploegen
Operator diervoederfabriek 3 ploegen
Logistiek medewerker grondstoffen veevoederbedrijf