Nieuwe OR-leden stellen zich voor

Erwin Voeten

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Mijn naam is Erwin Voeten en ik ben 41 jaar.

Samen met mijn vriendin Cristel en drie kinderen Stijn, Daan en Lotte, woon ik in Chaam.

Na het afronden van de MAS (Middelbaar Agrarische School) ben ik vanaf 2001 als bedrijfsverzorger gestart bij AB Brabant/ AB Werkt.

Als bedrijfsverzorger werk ik voornamelijk in de melkveehouderij, daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden bij geiten, varkens, kalveren en voer ik tevens aanverwant werk uit.

In 2021 ga ik deel uitmaken van de OR. Graag draag ik mijn steentje bij om AB Werkt verder te ontwikkelen en op te komen voor ieders belang.

Agata Smolders

Mijn naam is Agata Smolders, ik ben 36 jaar. Samen met mijn man Bart en 2 dochters: Jani en Imke woon ik in Udenhout (Tilburg)

Ik ben in dienst bij AB-Werkt sinds 03-2019. Ik begon bij de afdeling Hospitality West en binnen 1 jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van Personeelsbeheerder arbeidsmigranten regio Etten-Leur. Oorspronkelijk heb ik zorg achtergrond: ik ben afgestudeerd aan Uniwersytet Szczeciński, richting Orthopedagogiek. Naast mijn vaste baan bij AB Werkt, ben ik sinds 2013 ook in dienst van Gemeente Szczecinek (PL) als coördinator Jumelage tussen Szczecinek en zusterstad Bergen op Zoom (NL)

Ik hoop dat ik vanuit mijn ervaring binnen AB Werk en mijn Poolse achtergrond een nieuwe bijdrage kan leveren aan diversiteit binnen de OR.

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden