Tuinbouw

AB Werkt helpt je met gemotiveerd personeel zoals productiemedewerkers, vakkrachten en specialisten voor ondermeer de glasgroente-, vollegrondsgroente-, fruitteelt, boomkwekerij en de traditionele akkerbouw.

Is het lastig om tijdelijk personeel te krijgen voor het (seizoens)werk? Door corona is dit nog moeilijker geworden. Via AB Werkt kun je toch tijdelijk extra (internationale) medewerkers inzetten op jouw bedrijf.  Wij regelen alles voor je – ook op het gebied van coronapreventie.

Gratis tips? Ga direct naar het formulier

Waarom kiezen voor AB Werkt?

Personeel nodig? Maak gebruik van arbeidsmigranten! 

Voor de productiematige werkzaamheden in de kassen worden veelal internationale medewerkers ingezet. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen kantorennetwerk in o.a Polen en Roemenië voor werving, selectie en screening. Bij inzet zorgt AB Werkt voor verloning, aanmelding voor sociale voorzieningen, vervoer, huisvesting en begeleiding. Je hebt er geen omkijken naar en zorgen dat alles volgens de wet is geregeld, dit wordt bevestigd door onze keurmerken.

Ook tijdens de coronacrisis is het onze prioriteit is dat de inzet van tijdelijk extra medewerkers veilig gebeurt, voor alle partijen. We staan in goed contact onze arbeidsmigranten en met meertalige communicatie houden we hen op de hoogte. Daarnaast voldoet de huisvesting van de medewerkers aan de 1,5 meter norm en houden we rekening met het maximaal aantal personen in 1 auto of busje.

Meer weten over de inzet van arbeidsmigranten of ander personeel?

Ben je geïnteresseerd in veilige en flexibele inzet van personeel? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Daarnaast ontvang je 10 gratis tips. Een voorproefje:

  1. Geef bij de start een warm welkom (voorstelrondje, welkombrief)
  2. Geef een thuisgevoel (gastvrijheid, betrokkenheid, interesses) 
  3. Zorg voor gecertificeerde huisvesting en toon interesse in de thuissituatie
  4. benieuwd naar de rest van de tips?
Laat je gegevens achter voor meer tips

Tuinbouw instructiefilmpjes

We hebben in samenwerking met diverse opdrachtgevers van AB Werkt tuinbouw instructiefilmpjes laten maken.
Wat komt er kijken bij het werken in de glastuinbouw? Welke handelingen worden er verricht? Hoe werkt het proces in de aubergine-, komkommer-, paprika- en tomatenteelt?

Een heldere en duidelijke manier om nieuwe medewerkers vertrouwd te maken met het werk dat van hen wordt verwacht. De film is in het Nederlands, Engels en Pools. Bekijk de filmpjes via ons Youtube kanaal, klik hier