Hoveniers en Groenvoorziening

Zoekt u medewerkers met 'groene' vingers? Dan bent u bij AB Werkt aan het goede adres. Wij hebben medewerkers beschikbaar voor korte of langere perioden. Zoekt u een hovenier, een allround groenvoorziener, een schoffelaar of een medewerker voor een tuincentrum? AB Werkt laat er geen gras over groeien en levert u de juiste kracht op de juiste plaats. Daarnaast zijn wij ook lid van VHG.

Interne opleiding voor hoveniers

Vakmanschap maakt het verschil in de hoveniersbranche. Helaas wordt het moeilijker om aan vakbekwame medewerkers te komen. Zeker hoveniers met een diploma op zak. Daarom zorgen wij er samen met de sector voor dat mensen opgeleid worden. Dat doen we o.a. door BBL-trajecten. Een combinatie van werken en leren tegelijkertijd.  

Vanaf oktober 2017 verzorgt AB Werkt vanuit haar eigen Vakacademie opleidingen voor assistent hoveniers en hoveniers. Een vakgerichte opleiding, gegeven door 

vakprofessionals. 

De deelnemers krijgen een betaalde baan, betaalde opleiding en bij goede afronding een certificaat van de Vakacademie. Een opleiding die ervoor zorgt dat mensen zich verder kunnen ontwikkelen in hun vak. 

Meer info? Kijk op de pagina Vakacademie-hoveniersopleiding

Correct en volgens de regels

Wij hechten er grote waarde aan dat alles correct en volgens de regels gebeurt. Wij beschikken dan ook over de diverse certificeringen die nodig zijn. 

Hieronder kunt u de cao's downloaden, die AB Werkt toepast in de hovenierssector.