Techniek

In de industrie en techniek is ook grote behoefte aan mensen die vakkracht zijn en van aanpakken weten, kenmerken die u terugvindt in de mensen van AB Werkt.  

De juiste mensen op de juiste plek. De succesfactor is – volgens klanten - onze unieke doorzettermentaliteit. Waar wij vakmensen plaatsen, heerst stabiliteit en continuïteit, waardoor u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen. Of u nu op zoek bent naar productiepersoneel dat voor u de flexibele schil vormt van uw organisatie of dat u die specialist zoekt, wij denken met u mee. En dat alles tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. 

Wij bemiddelen zowel Nederlandse als buitenlandse arbeidskrachten, ook als het om grote groepen gaat. Voor onze buitenlandse medewerkers zorgen wij indien nodig ook voor huisvesting en vervoer. Daarnaast beschikken wij over begeleiders voor de buitenlandse medewerkers die helpen, mocht dit door de taalbarrière nodig zijn.
Wij hechten er grote waarde aan dat alles correct en volgens de regels gebeurt. Wij beschikken dan ook over de diverse certificeringen die nodig zijn. 

Een greep uit de functies die wij inmiddels succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere lassers, productiepersoneel, chauffeurs, WTB specialisten en vorkheftruckchauffeurs.

U wordt persoonlijk begeleid door uw eigen accountmanager. Hij of zij is specialist, weet wat er in uw branche speelt en kent uw bedrijf. Zij kunnen u goed adviseren en komen met een passende oplossing, of dit nu om flexibele tijdelijke krachten gaat, detachering van middenkader of het payrollen van uw eigen personeel. Wilt u weten wat AB Werkt voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op. Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen.
AB Werkt op Twitter