Food

Het personeel van AB vormt een flexibele schil waardoor u in staat bent het productieproces snel op- en af te schalen. U kunt gerust zijn dat alles goed geregeld is, en dat alles tegen een gunstig tarief.

Wij bemiddelen zowel Nederlandse als buitenlandse arbeidskrachten, ook als het om grote groepen gaat. Voor onze buitenlandse medewerkers zorgen wij indien nodig ook voor huisvesting en vervoer. Daarnaast beschikken wij over begeleiders voor de buitenlandse medewerkers die helpen, mocht dit door de taalbarrière nodig zijn.

Een greep uit de functies die wij inmiddels succesvol hebben bemiddeld zijn onder andere medewerkers technische dienst, medewerkers aan de verpakkingslijn, heftruckchauffeurs, sorteerders en productiemedewerkers.

Onze accountmanagers zijn stuk voor stuk specialisten die weten wat er in uw branche speelt. Zij kunnen u goed en adequaat adviseren en komen met een passende oplossing, of dit nu om flexibele tijdelijke krachten gaat, detachering van middenkader of het payrollen van uw eigen personeel.

Correct en volgens de regels

Wij hechten er grote waarde aan dat alles correct en volgens de regels gebeurt. Wij beschikken dan ook over de diverse certificeringen die nodig zijn. Enkele cao's die AB Werkt toepast in de foodsector:

AB Werkt op Twitter