Varkenshouderij

AB Werkt biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van personeel voor de varkenshouderij. Het maakt niet uit of u iemand nodig heeft voor korte of lange tijd. Onze accountmanagers zijn experts die niet alleen verstand hebben van uw branche, maar ook weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van arbeid. Samen met u kijken ze naar een oplossing die het beste past bij uw bedrijf. 

Een eigen medewerker

U kunt een medewerker vast voor één of meerdere dagen op uw bedrijf inzetten: van assistent dierverzorger tot bedrijfsleider. U heeft een eigen medewerker via een detacheringsovereenkomst. De werknemer is echter formeel in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over werkgeversrisico, dit nemen wij voor onze rekening. We kunnen u indien gewenst ondersteunen bij het personeelsmanagement zoals samen met u voeren van voortgangs- en functioneringsgesprekken.

Gemotiveerde tijdelijke krachten 

Voor veel voorkomende werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze uitzendkrachten. Dit kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse medewerkers zijn. Wij kunnen de behoefte aan goed (productie)-personeel direct invullen, zelfs als het om grote aantallen gaat. AB Werkt zorgt desgewenst voor de huisvestiging, vervoer en begeleiding.

Verlonen van uw eigen medewerkers

Bent u op zoek naar een flexibele manier van verlonen van bijvoorbeeld uw (parttime) medewerker, weekendhulp of vakantiekracht, dan is verloning via AB Werkt een goede oplossing.

Bedrijfverzorgers

Bent u lid van onze coöperatie, dan kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze gekwalificeerde bedrijfsverzorgers. Zij behoren tot de vaste kern medewerkers van AB en hebben ruime ervaring in de varkenshouderij. Ze volgen cursussen en studiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierdoor zijn ze snel en zelfstandig inzetbaar binnen uw bedrijf.

Opleidingen

Het is steeds lastiger om goed geschoolde mensen te vinden voor de pluimveehouderij. AB Werkt doet daar iets aan. Wij organiseren samen met de sector regelmatig scholingstrajecten zoals leer-werktrajecten. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op. 

Plannen voor een nieuwe stal?

Dan kunnen de mensen van AB Werkt u ook helpen met vakkundige mensen voor het slopen van de stallen, asbestsaneren en montagewerk. 

AB Werkt op Twitter