Pluimveehouderij

AB Werkt levert betrouwbaar en vakkundig personeel, voor zowel de dagelijkse werkzaamheden als ook  specialistische diensten zoals snavelbekappen en het inzetten van moederdieren. Voor een langere periode of om een piek op te vangen: er zijn vele mogelijkheden, afgestemd op uw specifieke wensen. 

Eigen medewerker

U kunt een medewerker voor één of meerdere dagen op uw bedrijf inzetten: van assistent dierverzorger tot bedrijfsleider. U heeft een eigen medewerker via een detacheringsovereenkomst. De werknemer is echter formeel in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over werkgeversrisico, dit nemen wij voor onze rekening. We kunnen u indien gewenst ondersteunen bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met u de werving en selectie verzorgen en voortgangs- en functioneringsgesprekken voeren.

Gemotiveerde tijdelijke krachten

Voor alle veelvoorkomende werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze uitzendkrachten. Medewerkers die zich inspannen om het werk op uw bedrijf gedaan te krijgen. Dit kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse medewerkers zijn. Wij kunnen de behoefte aan goed (productie) personeel direct invullen, zelfs als het om grote aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor de huisvestiging en begeleiding.

Verlonen van uw eigen personeel

Bent u op zoek naar een flexibele manier van verlonen van bijvoorbeeld uw (parttime) medewerker, weekendhulp of vakantiekracht, dan is verloning via AB Werkt een goede oplossing.

Bedrijfverzorgers

Als coöperatielid van AB Werkt kunt u gebruik maken van onze gekwalificeerde bedrijfsverzorgers. Zij behoren tot de vaste kern medewerkers van AB en hebben ruime ervaring. Ze volgen cursussen en studiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierdoor zijn ze snel en zelfstandig inzetbaar binnen uw bedrijf.

Plannen voor een nieuwe stal?

Dan kunnen de mensen van AB Werkt u ook helpen met vakkundige mensen voor het slopen van de stallen, asbestsaneren en montagewerk.