Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Beek

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 23

Plaats/regio

Parkstad

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een groep studenten bij het produceren van grillproducten. Verder help je bij het opleggen van grillproducten op ovenkarretjes en vervolgens het afbakken en verpakken van deze producten.

Plaats/regio

Beek

Functieprofiel

Als medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk alle voorkomende werkzaamheden. Je melkt de koeien, geeft de kalveren melk en assisteert bij het verzetten en voeren van het vee. Daarnaast maak je de ligboxen schoon en voer je eventueel tractorwerkzaamheden uit.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan straatwerk en groenvoorziening. Er wordt voornamelijk gewerkt voor gemeentes en bedrijven maar ook projecten bij particulieren.

Plaats/regio

Stein

Functieprofiel

Als hovenier aanleg houdt je jezelf voornamelijk bezig met het aanleggen van tuinen en bestratingen, het plaatsen van schuttingen, leggen van graszoden en een gedeelte nieuwe aanplant.

Plaats/regio

Beek

Functieprofiel

Als (leerling)Hovenier Onderhoud ga je werken in het groenonderhoud bij voornamelijk particulieren tuinen en enkele bedrijven. Werkzaamheden bestaan uit snoeien, maaien, knippen en schoffelen.
Pagina 4 van 5
Begin Vorige   Volgende Einde