Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 65

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

In de functie van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het personeel in de inpakhal. Je zorgt voor de aanvoer van het product, haalt bestellingen op uit het systeem en maakt deze bestellingen met jouw team gereed. Daarbij zorg je dat de juiste etikettering.
In de winterperiode help je mee met de teeltwisseling en opstart van de nieuwe teelt in de kas.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar ook uit Roemenië. Jij bent hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling.
Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts. Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega’s. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als medewerker akkerbouw wordt je ingezet op diverse werkzaamheden binnen dit bedrijf. Je kunt o.a. de volgende werkzaamheden verwachten:
  • Tractorwerkzaamheden in de aardappelteelt
  • Beregeningswerkzaamheden
  • In- en uitschuren van producten
  • Onderhoudswerkzaamheden

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat ga je doen in deze functie?
Als vrachtwagenwasser zorg je ervoor dat de vrachtwagens, die voor het bedrijf de grondstoffen aanvoeren en de substraten afvoeren, worden schoongemaakt. Dit is een verantwoordelijke taak omdat je middels het wassen van de vrachtwagens moet voorkomen dat er kwaardaardige schimmels of bacterien in het product komen te zitten.
Je rijdt de trailers en vrachtwagens naar de wasplaats waar je meehelpt met het voorwassen. Vervolgens rijd je de vrachtwagen de wasstraat in en zorg je dat ze na de wasbeurt ook weer klaar staan om de volgende vracht te kunnen vervoeren.
Je werkt hierbij samen met een collega.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In de functie van medewerker akkerbouw ben je verantwoordelijk voor de volgende taken en werkzaamheden;
  • Landbewerking zoals cultivateren, ploegen, klaarleggen van het land, zaaien en haspels zetten;
Het is mogelijk om deze opdracht ook alleen het akkerbouwgedeelte fulltime of parttime in te vullen.
Pagina 2 van 13
Begin Vorige   Volgende Einde