Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Zeeland

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 45

Plaats/regio

Oostburg

Functieprofiel

Als assistent hovenier ben je dagelijks samen met een collega op pad om de tuinen van voornamelijke particulieren te onderhouden en aan te leggen. Je voert hierbij diverse werkzaamheden uit zoals het (assisteren) bij stratenmakerswerkzaamheden, maar ook schoffelen, planten of het plaatsen schuttingen behoren tot jouw taken.

Plaats/regio

Aardenburg

Functieprofiel

Als agrarisch medewerker ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Je bent binnen het akkerbouwbedrijf dat zowel pootgoed als pluimvee heeft, bezig met alle allround werkzaamheden. Dit varieert van het selecteren van pootgoed tot wieden, van trekkerwerkzaamheden tijdens de oogst tot landbewerking, maar ook bijvoorbeeld sorteren. Je hebt dus veel verantwoordelijkheid en daarom is het belangrijk dat jij goed zelfstandig kunt werken.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als agrarisch medewerker heb je een zeer afwisselende baan. Zo ben je onder andere (zelfstandig) bezig met grondbewerking, bemestging, zaaien, planten en ook oogsten. Daarnaast houdt jij je bezig met verschillende manieren van onkruidbestrijden. In de maanden waarin het rustiger is behoren onderhoud en reparaties aan de diverse machines en installaties tot jouw verantwoordelijkheden.

Plaats/regio

Hulst

Functieprofiel

In dit familiebedrijf ben je verantwoordelijk om samen met collega's groepen te ontvangen die na reservering kunnen genieten van streekgerechten ( b.v. lunch) of een drankje en een hapje. Je dekt de tafels, zet alles klaar, en bedient de gasten tijdens hun aanwezigheid.
Ook behoren tot je taken dat je na afloop de afwas en schoonmaak voor je rekening neemt.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Samen met collega's ga je o.a. graafwerkzaamheden verrichten. Hiermee maak je de sleuven waarin de pijpen moeten komen te liggen. Deze pijpen maak jij dan ook weer aan elkaar en vervolgens sluit je de slangen op juiste wijze aan.
Pagina 2 van 9
Begin Vorige   Volgende Einde