Grond-, weg- en waterbouw

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers in de GWW. Of het nu gaat om die ervaren kraanmachinist, stratenmaker of grondwerker. Bij AB Werkt kun je terecht voor een compleet pakket aan diensten voor de GWW.

Je eigen medewerker

Wij verzorgen in samenspraak met jou de werving en selectie. Via een detacherings– of uitzendovereenkomst gaat de medewerker op vaste basis bij je bedrijf aan de slag. De medewerker is als het ware je eigen medewerker waar je vervolgens zelf afspraken mee maakt over bijvoorbeeld werktijden en de uit te voeren taken.  Formeel is de werknemer in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen naast de werving, de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker. Zo heb je een betrokken medewerker, van machinist tot meewerkend voorman, die verstand heeft van zijn vak. Een medewerker die niet meer weg te denken is uit je bedrijf. Desgewenst ondersteunt AB Werkt je bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

Gemotiveerde uitzendkrachten

Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit die je voor korte of langere tijd kunt inzetten. AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang  succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties in Polen, Bulgarije en Roemenië zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding. Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en heeft verder geen risico’s.

Toegevoegde waarde

Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. De accountmanager, accountbeheerder en recruiter houden regelmatig contact, zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren. Zij zijn daarnaast ook het vaste aanspreekpunt voor de medewerker, beantwoorden vragen en voeren samen met jou voortgangs- en beoordelingsgesprekken. De voordelen van een vast accountteam is dat we je bedrijf goed kennen, we korte lijnen hebben en daardoor ook snel kunnen schakelen. Ons eigen opleidingsinstituut De Vakacademie verzorgt cursussen en opleidingen gericht op specifieke werkgebieden, bijvoorbeeld veilig werken langs de weg of het halen van een VCA-certificaat. Daarnaast zorgen wij bij voldoende belangstelling succesvol voor de instroom van vakkrachten door het opzetten van leerwerktrajecten. Dit alles vanuit onze coöperatieve gedachte waarbij we niet gaan voor commercieel gewin maar investeren in een goede relatie en partnership met onze leden en klanten. Dat doen we ook door je desgewenst te adviseren en ondersteunen op het gebied van personeel en organisatie.

Meer weten?