Schrijf je in bij AB!

Winteropleiding hoveniers & groenvoorzieners

Wil jij ook werken in het groen?

Dan moet je deze groenopleiding(en) echt doen! 


De Vakacademie van AB Werkt biedt jou een aantal cursussen om je vakmanschap te verbreden of te verdiepen en daarmee je carriërekansen te vergroten. Heb je nog geen werkervaring in deze sector, dan is dat jouw kans om te  starten in de wereld van het groen. 

Voor actieve mensen die graag buiten willen werken, samen met professionele collega's zorgen voor de uitstraling van alles wat maar groen is om ons heen. 

Voor wie zijn deze cursussen?

Dus óók voor jou als je aan de slag wilt in een heel ander beroep dan dat je nu hebt! 

Wat kost het jou?

Je mag de cursussen op kosten van AB Werkt gaan volgen en vervolgens ga je via AB Werkt werken. Een opleiding met baangarantie.

Maar dat is niet vrijblijvend. 

Dus na de cursussen heb ik een baan! 

Ja, na het volledig volgen van één of meer cursussen kun je bij AB Werkt aan de slag. We hebben een baan voor je! De invulling van die baan zal per persoon verschillen en afhankelijk zijn van de vraag in de markt. 

Welke cursussen zijn er?

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daardoor 'Fit for work' blijven. Nog belangrijker vinden we dat je je werk veilig kunt uitvoeren. Daarom investeren we veel in opleidingen en bieden we je onderstaande cursussen die je in één week allemaal kunt volgen. Samen met je contactpersoon van AB Werkt bekijk je welke cursus(sen) het best bij jou en jouw loopbaan past. 

Ik wil meer informatie.

Dat kan. Neem dan ook even contact op met de mensen van een AB Werkt vestiging bij jou in de buurt. Klik hier voor een overzicht.