Schrijf je in bij AB!

Winteropleiding hoveniers & groenvoorzieners

Wil jij ook werken in het groen?

Dan moet je deze groenopleidingen echt doen! 

AB Werkt biedt jou een aantal cursussen om je vakmanschap te verbreden of te verdiepen en daarmee je carriërekansen te vergroten óf om jou te laten starten in de wereld van het groen. 

Voor actieve mensen die graag buiten willen werken, samen met professionele collega's zorgen voor de uitstraling van alles wat maar groen is om ons heen. 

Voor wie zijn deze cursussen?

Dus óók voor jou als je aan de slag wilt in een heel ander beroep dan dat je nu hebt! 

Wat kost het jou?

Je mag de cursussen, t.w. van € 215,- en € 375,-, op kosten van AB Werkt gaan volgen En vervolgens ga je via AB Werkt werken. Een opleiding én een baan tegelijkertijd dus. 

Maar dat is niet vrijblijvend. 

Dus na de cursussen heb ik een baan! 

Ja, na het volledig volgen van één of meer cursussen kun je bij AB Werkt aan de slag. We hebben een baan voor je! De invulling van die baan zal per persoon verschillen en afhankelijk zijn van de vraag in de markt. 

Welke cursussen zijn er?

Bosmaaien: leer verantwoord omgaan met de bosmaaier en behaal een erkend diploma

Tuin- en parkmachines: leer deze op een veilige en verantwoorde manier bedrijfsklaar maken, praktische uitvoering en onderhoud

VCA basis; training voor cursisten die aan de eisen van de certificering "Veiligheids Checklist voor Aannemers (VCA)"willen voldoen 

Wanneer en waar zijn de cursussen?

De cursussen starten in januari 2018, zodat je klaar bent voor het seizoen start. Neem contact op met contactpersoon bij AB Werkt, die kan je alles vertellen over de precieze data en waar ze plaatsvinden. 

De cursus zal in ieder geval bij jou in de buurt gegeven worden. 

Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt je meteen aanmelden via jou contactpersoon bij AB Werkt of neem contact op met het AB Werkt kantoor in jouw regio:

Ik wil eigenlijk eerst meer informatie.

Dat kan. Neem dan ook even contact op met de mensen van AB Werkt die hierboven staan vermeld. Zij kunnen je alles vertellen over de opleiding.