Dierhouderij

Als specialist in de agrarische sector, bieden wij diverse mogelijkheden voor gemotiveerd en toegewijd personeel in de dierhouderij. Tijdelijke krachten om snel en adequaat een klus te klaren, maar je kunt ook kiezen voor detachering van een eigen vaste kracht.

Meteen aan de slag? Laat dan je vacature bij ons achter:

Vacature aanmelden

Onze diensten per sector

 • Melkveehouderij

  Heeft je bedrijf behoefte aan extra medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerde vakkrachten. Bovendien kun je bij AB Werkt terecht voor een breed pakket aan diensten in de melkveehouderij, van veescheren tot klauwverzorging.

  Bedrijfsverzorging: ondernemersvervanging

  Onze gekwalificeerde bedrijfsverzorgers hebben ruime ervaring in de melkveehouderij. Door cursussen en studiedagen blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daardoor kun je je bedrijf gerust aan hen overlaten.

  Je eigen medewerker

  Via een detacheringovereenkomst kan een medewerker voor één of meerdere dagen per week op je bedrijf worden ingezet. Zo heb je een eigen medewerker, van assistent dierverzorger tot (assistent) bedrijfsleider, die verstand heeft van zijn vak. Formeel is de werknemer echter in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker.

  Desgewenst ondersteunt AB Werkt jou bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de werving en selectie verzorgen en voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

  Gemotiveerde uitzendkrachten

  Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit.

  AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed gemotiveerd personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding.

  Specialistische diensten

  Naast de verschillende mogelijkheden op het gebied van personeel en ondernemingsvervanging, heeft AB Werkt twee disciplines die speciaal op de melkveehouderij zijn afgestemd.

  Klauwverzorging

  Dit is specialistisch werk waarbij vakmanschap een vereiste is. Tussen twee melkbeurten in – of bij een melkrobot in kleinere groepen – verzorgen onze gediplomeerde klauwverzorgers de veestapel en houden de klauwgezondheid op een hoog niveau. AB Werkt beschikt over meerdere moderne elektrisch-hydraulische klauwverzorgingsboxen om zo snel en efficiënt ook grotere veestapels in korte tijd te behandelen. Klik hier voor meer informatie over onze klauwverzorging of neem direct contact op met onze planning. 

  Veescheren

  Het najaar is het meest geschikte moment om je koeien en jongvee te scheren. AB Werkt levert hiervoor de professionals die hygiënisch en snel te werk gaan. Met behulp van eigen professionele apparatuur. Neem contact op met onze planning voor het inplannen van het scheren van uw vee.

 • Varkenshouderij

  Heeft je bedrijf behoefte aan extra medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerde vakkrachten en productiekrachten. Bovendien kun je bij AB Werkt terecht voor een breed pakket aan diensten in de varkenshouderij, zoals asbestsanering.

  Bedrijfsverzorging: ondernemersvervanging

  AB Werkt biedt gekwalificeerde bedrijfsverzorgers die bij je bedrijf worden ingezet ter vervanging van jou of je medewerker(s). Zij hebben ruime ervaring in de varkenshouderij. Door cursussen en studiedagen blijven onze bedrijfsverzorgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daardoor kunnen zij alle werkzaamheden op je bedrijf zelfstandig uitvoeren.

  Je eigen medewerker

  Via een detacheringovereenkomst kan een medewerker voor één of meerdere dagen per week op je bedrijf worden ingezet. Zo heb je een eigen medewerker, van assistent dierverzorger tot teamleider, die verstand heeft van zijn vak. Formeel is de werknemer echter in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker.

  AB Werkt ondersteun je ook bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de werving en selectie verzorgen en voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

  Gemotiveerde uitzendkrachten

  Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. We bieden ook zij-instromers: mensen die eerst iets anders hebben gedaan en nu bewust voor de varkenshouderij kiezen.

  Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en hebt verder geen risico’s.

  AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed gemotiveerd (productie)personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding

 • Pluimveehouderij

  Heeft je bedrijf behoefte aan extra medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerde vakkrachten en productiekrachten. Bovendien kun je bij AB Werkt terecht voor een breed pakket aan diensten in de pluimveehouderij.

  Bedrijfsverzorging: ondernemersvervanging

  AB Werkt biedt gekwalificeerde bedrijfsverzorgers die bij je bedrijf worden ingezet ter vervanging van jou of je medewerker(s). Zij hebben ruime ervaring in de pluimveehouderij. Door cursussen en studiedagen blijven onze bedrijfsverzorgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daardoor kunnen zij alle werkzaamheden op je bedrijf zelfstandig uitvoeren.

  Je eigen medewerker

  Via een detacheringovereenkomst kan een medewerker voor één of meerdere dagen per week op je bedrijf worden ingezet. Zo heb je een eigen medewerker, van assistent dierverzorger tot teamleider, die verstand heeft van zijn vak. Formeel is de werknemer echter in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker.

  AB Werkt ondersteunt je ook bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de werving en selectie verzorgen en voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

  Gemotiveerde uitzendkrachten

  Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op uw bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. We bieden ook zij-instromers: mensen die eerst iets anders hebben gedaan en nu bewust voor de pluimveehouderij kiezen.

  Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en heeft verder geen risico’s.

  AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed gemotiveerd (productie)personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding.

Onze accountmanagers in de dierhouderij

Lotte van Iersel Accountmanager 06 - 15 50 35 19 lvaniersel@ab-werkt.nl
Anja Derks – van de Voort Accountmanager 06 - 46 40 12 70 aderks@ab-werkt.nl
Loes van Lier Accountmanager 06 - 11 43 50 07 lvanlier@ab-werkt.nl
Wim Vergoossen Accountmanager 06 - 20 62 29 15 WVergoossen@ab-werkt.nl

Laat je vacature achter!

Heb je medewerkers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat hieronder eenvoudig en snel je vacature bij ons achter. Onze accountmanager neemt dan contact met je op, zodat we je kunnen helpen.

Vacature aanmelden

Deze klanten gingen je voor