Decemberavond

 

Bent u erbij?

Bijpraten met collega-ondernemers en medewerkers van AB Werkt. Updates over de sector. Tijdens deze exclusieve ledenavonden wordt u als lid betrokken bij onze coöperatie.
Algemeen directeur Jack Janssen en voorzitter van de RVC Ankie Wijnen vertellen over AB Werkt in 2023, de strategie, ledenraadwisselingen en een vooruitblik naar 2024. In het tweede blok schuift Aalt Dijkhuizen aan. Hij gaat samen met agrarische jongeren uit de regio in gesprek over de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap in de agrarische sector. Dit alles – en meer – kun je verwachten van AB Werkt Door!

Meld hier gratis aan

 

Aalt Dijkhuizen

Voormalig bestuursvoorzitter van Wageningen University & Research en Topsector Agri & Food is zeker geen onbekende in de sector. Als ervaren spreker op het gebied van agrarische economie en beleid, praat hij over ondernemen in de agrarische sector, evenals de bredere economische en beleidsmatige context. 

Aalt Dijkhuizen

 

Sophie van Hoytema

In tegenstelling tot de voorgaande jaren, zal de avond gepresenteerd worden door een nieuwe host. Daarvoor hebben we de energieke Sophie van Hoytema weten te strikken. Een ervaren dagvoorzitter met vele talenten.  

De avonden starten om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Het officiële programma duurt tot ca 22.15 uur. Daarna is nog een borrel met een hapje en een drankje.

Bij u in de regio:

 

Donderdag 7 december – Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Dinsdag 12 december – vd Valk Hotel in Breda

Donderdag 14 december – vd Valk Hotel in Middelburg

Dinsdag 19 december – Ons Boerenerf in Nederweert 

 

Mis het niet; meld hier aan