Selecteer een pagina

AB Werkt heeft een  vertrouwenspersoon aangesteld voor medewerkers. Haar naam is Agnes Vluggen. Agnes is een externe vertrouwenspersoon, dus niet werkzaam bij AB Werkt en onafhankelijke en objectief in haar functie. De competenties zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid kenmerken haar, waarmee ze erg geschikt is om deze belangrijke taak op zich te nemen.

Wanneer kun jij bij de vertrouwenspersoon terecht?

We hopen natuurlijk dat het nooit voor je nodig is om Agnes in te schakelen. Krijg je op de werkvloer via AB Werkt te maken met ongewenst gedrag, dan kun je je wenden tot deze vertrouwenspersoon. Deze persoon helpt je als je geconfronteerd wordt met agressie, geweld, seksuele intimidatie, ongewenste intimiteiten, pesten of discriminatie. We zien het als morele plicht ervoor te zorgen dat je geholpen wordt als je onverhoopt toch in een dergelijke situatie terecht komt en niet bij je leidinggevende of werkgever terecht kan.

Wie is Agnes Vluggen?

Agnes Vluggen stelt zich voor in dit document:  Voorstellen Extern vertrouwenspersoon AB Werkt Agnes

Contactgegevens
Agnes Vluggen:
Mailadres: agnesvluggen@planet.nl
Telefonisch via 06 – 34 95 30 57

Meer informatie over wat een vertrouwenspersoon voor je kan betekenen, kun je vinden op de website van Arboned. Klik hier
De gegevens en persoonlijke voorstelling van de vertrouwenspersoon is ook te vinden op je medewerkersportal.

Pin It on Pinterest