Schrijf je in bij AB!

Ben jij de bedrijfsverzorger die wij zoeken?

Ben jij een vakman in de agrosector en in staat zelfstandig een bedrijf op rolletjes te laten lopen? En op zoek naar een verantwoordelijke en afwisselende baan? Dan hebben wij de ideale baan voor jou: Bedrijfsverzorger bij AB Werkt.

Jos Roberts en Jan van der Avoort zijn al 40 jaar werkzaam als bedrijfsverzorger, hun verhalen lezen kan door het klikken op een naam. Lees hier meer over deze uitdagende functie en de vacatures die op dit moment open staan. Sla ook de praktijkvoorbeelden niet over.

Wat houdt bedrijfsverzorging bij AB Werkt in?

Is een agrarische ondernemer ziek of met vakantie, dan schakelt hij/zij AB Werkt in. Op dat moment komt een van onze bedrijfsverzorgers in beeld, die bij diens afwezigheid de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf overneemt. Een zeer afwisselende baan, waarbij je wekelijks - en soms zelfs dagelijks - voor een ander bedrijf werkt. Een bedrijfsverzorger is een professional in één (of meerdere) sectoren in de agro zoals veehouderij, (glas)tuinbouw of akkerbouw. 

Algemene functieomschrijving

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de ondernemer en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Eisen

Je bent ondernemend en hebt je sporen in het vak al verdiend. Als vakman/vrouw ken je alle ins en outs van de veehouderij, akkerbouw of tuinbouw, ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschik je over ruime, relevante werkervaring. Je ziet het als een uitdaging om je expertise in te zetten en je houdt van afwisseling. Je bent goed in staat een groep medewerkers aan te sturen en te motiveren. Met je vakkennis en je manier van communiceren ben je sparringpartner van de ondernemer.

Geen dag is hetzelfde en je bent dan ook flexibel wat betreft je werk, de locatie en de werktijden. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed communiceren met onze opdrachtgevers. Al deze competenties samen maken dat je als bedrijfsverzorger direct zelfstandig een agrarisch bedrijf kunt runnen. Je woont in de regio en beschikt over een rijbewijs.

Wij bieden

Als bedrijfsverzorger heb je een erg afwisselende baan met vele verantwoordelijkheid. Je gaat werken in een zeer gevarieerde en dynamische werkomgeving met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je komt in dienst bij AB Werkt: een gezond en sterk bedrijf waar je volop kansen krijgt voor je eigen ontwikkeling. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een vaste arbeidsovereenkomst. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en conform de cao voor bedrijfsverzorgingsdiensten.

Bedrijfsverzorging in de praktijk

Klik op één van de foto's van onze bedrijfsverzorgers en zie hoe hun dag als bedrijfsverzorger eruit ziet.

   

Onze vacatures

Klik hier voor een overzicht van de vacatures die wij hebben openstaan.