Schrijf je in bij AB!

Coaching & begeleiding

Een baan is zelden nog een baan voor het leven. Door regelmatig cursussen te volgen, blijf je jezelf ontwikkelen. Zo blijf je ook voor je werkgever een waardevolle kracht.

AB Werkt wil je graag hierin helpen. Dat doen we bijvoorbeeld door het bieden van trainingen en opleidingen via ons eigen opleidingsinstituut De Vakacademie. Daarnaast houden we ook jaarlijks in het najaar een informatieavond rondom een werkgerelateerd thema. Voorbeelden hiervan zijn 'gezond zijn, gezond blijven' en 'wat kan ik zelf doen om te zorgen voor een goede samenwerking'. Je steekt er altijd iets van op! Deze avonden worden op verschillende locaties gehouden, dus er is er altijd een bij jou in de buurt.

Persoonlijke begeleiding

Ga je voor ons aan de slag, dan krijg je een eigen accountmanager toegewezen. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt en heeft veel kennis van de arbeidsmarkt. Je accountmanager houdt regelmatig contact met je. Heb je vragen of zijn er zaken waar je je zorgen over maakt, dan kun je hem of haar altijd bellen. Ook houdt de accountmanager voortgangsgesprekken samen met jou en de opdrachtgever. Hoe vaak dit gebeurt hangt er ook vanaf of het een tijdelijke opdracht of is werk voor langere tijd.

Goed werkgeverschap

AB Werkt vindt het belangrijk om een goede werkgever voor je te zijn. Niet voor niets is onze slogan 'Wij werken voor jou!'.

 

AB Werkt op Twitter