Schrijf je in bij AB!

Wat wij jou bieden

Zoek je werk en ben je een aanpakker, dan heeft AB Werkt mogelijkheden. Wij bemiddelen al jaren succesvol in o.a. de land- en tuinbouw, hoveniersbranche, Grond- Weg- en Waterbouw, foodindustrie en voor technische functies.
Je kunt bij ons terecht voor zowel een vaste baan als een tijdelijke klus, zoals vakantiewerk of een weekendbaan.

De voordelen van werken bij AB Werkt op een rijtje:
• Leuk en afwisselend werk
• Fulltime of parttime mogelijkheden
• Vast loon, volgens cao van het bedrijf waar je voor gaat werken
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Eén aanspreekpunt
• Doorgroeimogelijkheden
• Aanvullende scholing en cursussen

Goed geregeld

AB Werkt wil niets liever dan tevreden werknemers. Daarom besteden wij veel aandacht aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij AB Werkt ben je verzekerd van een uitstekend salaris en zijn zaken als kilometervergoeding en werkkleding perfect geregeld. Ook is er veel ruimte voor contact, formeel en informeel.

Wij werken volgens diverse cao's. Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, krijg je uitbetaald volgens die cao. Als uitzendkracht of gedetacheerde krijg je één vast uurloon. Overstappen van de ene naar de andere werkgever heeft dus nooit een negatieve invloed op je salaris. En dat is wel zo prettig!

Naast onder meer een kilometervergoeding en werkkleding besteden wij ook veel aandacht aan scholing en veilig werken.

Eigen accountmanager

We vinden het belangrijk om regelmatig contact met je te hebben. Als je voor ons aan de slag gaat, dan heb je een eigen accountmanager bij wie je terecht kunt voor vragen of als er problemen zijn. Hij of zij houdt ook beoordelings- en voortgangsgesprekken met jou en houdt contact met het bedrijf waar je werkt.

Workshop, eigen magazine en bedrijfsfeest

AB Werkt organiseert in het najaar / winter een aantal bijeenkomsten voor onze medewerkers. Dit zijn workshops of bedrijfsbezoeken waar je altijd iets van opsteekt.
In de eerste week van januari houden we op de vestigingen voor al onze medewerkers de inmiddels traditionele Snertborrel: een borrel in winterse sferen waarbij onze mensen ook een nieuwsjaarscadeau krijgen,

Als medewerker van AB Werkt ontvang je vier keer per jaar TREF, een magazine met interviews, tips en informatie over AB Werkt. 

AB Werkt op Facebook