Schrijf je in bij AB!

Cursus Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg: Aan het einde van de training heb jij kennis van de wet- en regelgeving rondom werken langs de weg, persoonlijke beschermingsmiddelen, materialen en weet jij alles over veilig werken langs de weg. Ook wordt er ingegaan op gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen bij het bepalen, plaatsen en ruimen van wegafzettingen.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

De onderwerpen die je gaat behandelen zijn:

Aan het einde van de training worden jouw kennis en vaardigheden getoetst. Scoor je een voldoende, dan ontvang je het certificaat Veilig werken langs de weg - CROW 96b.

Wat kost deze cursus?

Volg je deze training via AB Werkt, dan ga je daarna aan het werk via ons. Blijf je dan minimaal een half jaar voor AB Werkt werken, dan kost de opleiding je niets. 

Ga je echter binnen een half jaar, na het volgen van de cursus, weg, dan moet je de kosten à € 260,- terugbetalen aan AB Werkt. 

Volg je meer dan één cursus, dan moet je na de cursus nog minimaal één jaar voor AB Werkt werken.

Hoe lang duurt deze cursus?

Deze cursus duurt twee dagen.

Waar en wanneer kan ik de cursus volgen?

Deze training zal in omgeving Beek in de week van 11 maart 2019 en in omgeving Bergen op Zoom in de week van 18 maart 2019 worden gegeven. Informeer bij je contactpersoon van AB Werkt naar de locaties en datums.

Ik wil me aanmelden voor deze cursus bosmaaien basis

Neem contact op met het kantoor bij jou in de buurt en meld je aan.