Schrijf je in bij AB!

Cursus tuin- en parkmachines basis

Je leert tijdens deze cursus hoe je op een veilige en verantwoorde manier kunt werken met tuin- en parkmachines. En leert over de praktische uitvoering en onderhoud van deze machines. Alles volgens de de veiligheidsregels. Aan het einde van de cursus ga je examen doen voor het certificaat 'tuin- en parkmachines'.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

De onderwerpen die je gaat behandelen zijn:

Als afsluiting van deze cursus doe je meteen examen. Wiij gaan je hier uiteraard goed op voorbereiden. Slaag je voor dit examen dan ontvang je een erkend certificaat dat 5 jaar geldig is. 

Wat kost deze cursus?

Volg je deze training via AB Werkt, dan ga je daarna aan het werk via ons. Blijf je dan minimaal een half jaar voor AB Werkt werken, dan kost de opleiding je niets. 

Ga je echter binnen een half jaar, na het volgen van de cursus, weg, dan moet je de kosten à € 375,- terugbetalen aan AB Werkt. 

Volg je meer dan één cursus, dan moet je na de cursus nog minimaal één jaar voor AB Werkt werken.

Hoe lang duurt deze cursus?

Deze cursus duurt twee dagen.

Waar en wanneer kan ik de cursus volgen?

Deze training zal in omgeving Beek in de week van 11 maart 2019 en in omgeving Bergen op Zoom in de week van 18 maart 2019 worden gegeven. Informeer bij je contactpersoon van AB Werkt naar de locaties en datums.

Ik wil me aanmelden voor deze cursus bosmaaien basis

Neem contact op met het kantoor bij jou in de buurt en meld je aan.