Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Woendsdrecht

Vind hier jouw vacature én baan

Ben jij flexibel, gemotiveerd en een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou. AB Werkt zoekt naar de juiste baan, bijbaan of vakantiewerk. Onze vacatures zijn divers waardoor er voor iedereen een passende job tussen zit. Als uitzendbureau bemiddelen wij personeel voor banen in de logistiek, transport, food, bouw en techniek. Beschik jij toch meer over groene vingers en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in de groenvoorziening? Bekijk dan onze vacatures in de agrarische sector.

Vacatures in Woendsdrecht en omstreken

Op zoek naar een baan? Dan zit je bij AB Werkt goed. Wij hebben zowel fulltime als parttime banen. Beschik jij over een HBO diploma? Dan zijn wij ook op zoek naar jou. Wij hebben verschillende vacatures open staan binnen AB Werkt, bekijk ze hier. Solliciteer online maar je kunt natuurlijk ook direct bellen naar ons regiokantoor in Goes 0113- 23 36 66.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 2

Plaats/regio

Bergen op Zoom

Functieprofiel

Als Procesbeheerder Waterzuivering ga je aan de slag met diverse processen en installaties op het terrein in Bergen op Zoom en Zevenbergen. Hierbij gaat het om milieutechnische installaties die je inregelt, controleert en eventuele afwijkingen en/of storingen signaleert en waar nodig oplost. Het is van belang dat de installaties blijven werken, hierbij gaat het om:
  • Waterzuiveringen;
  • Stortgasmotoren;
  • Infiltratiesysteem;
  • Overige voorzieningen.
Werkzaamheden waar je mee te maken krijgt zijn: metingen, inspecties, monsternames, maar ook analyses die je registreert en beoordeelt op basis van de gegevens. Overige werkzaamheden zijn ook: peilen van grondwaterstanden, onderhoud aan percolaat- en hemelwaterafvoer en groenonderhoud.
Om alle processen goed door te laten lopen, plan en coördineer je onderhoudswerkzaamheden zodat er minimale vertraging op loopt. Om grote problemen te voorkomen of snel op te lossen wordt er gewerkt, samen met je collega, met een wacht- en storingsdienst (1x per twee weken). Dit wordt uitgevoerd buiten reguliere werktijden.
Om iedereen veilig zijn werk te laten doen, wijs je op de veiligheidsvoorschriften aan collega’s en derden. Jij bent hier goed van op de hoogte. Net zoals werkvergunningen die jezelf uitschrijft.

Plaats/regio

Roosendaal

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de fruitteelt. Voorbeelden zijn:
  • Snoeiwerkzaamheden in de winter;
  • Beregening en voeding in de zomer;
  • Behandelen van het fruit;
  • Meehelpen met logistieke taken in de oogsttijd;
  • et cetera.

Woensdrecht is een Nederlandse plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Woensdrecht ligt in het uiterste zuidwesten van de provincie, tegen de grens van Zeeland en de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt ruim 21.000 inwoners. De gemeente bestaat uit Calfven, Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht. Woensdrecht beschikt over een vliegbasis en heeft een ruim natuurgebied namelijk de Brabantse Wal, Markiezaatsmeer en Hogerwaardpolder. Woensdrecht ligt tussen Rilland en Bergen op Zoom in.