Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Weert

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt gaat op zoek naar de perfecte baan voor jou. Kijk in ons overzicht voor een tijdelijke en vaste baan in de regio Weert. Wij beschikken dagelijks over de nieuwste vacatures in diverse branches. Regio Weert biedt kansen in de sectoren landbouw, fruitteelt, tuinbouw, industrie, food, techniek, logistiek, transport en groenvoorziening. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar ons ruime aanbod.

Vacatures Weert en omstreken

Zin om te werken maar je kunt geen leuke baan vinden? Bekijk dan de nieuwste vacatures in regio Weert bij AB Werkt. Vind een baan die bij jou het beste past in deze leuke stad en solliciteer direct online. Wil je werken in een groeiende organisatie en ben je in het bezit van een HBO diploma? Wellicht is AB Werkt iets voor jou! Bel voor een afspraak naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 26

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
  • Het voor - en nawerk van het melken en het melken zelf.
  • Het controleren van de diergezondheid.
  • Veeverzorging
Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse kun je meer verantwoordelijkheden krijgen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker metaal ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de lasrobot.
Je gaat producten in een lasmal leggen en dan gaat de lasrobot deze artikelen aan elkaar lassen. Deze producten haal je er weer uit en controleer je of alle lasnaden goed zijn.
Het is ook mogelijk dat je bij andere machines komt te staan, zoals producten onder een pers leggen, ozdat de pers er bijvoorbeeld een gat in maakt.

Plaats/regio

Roermond/Weert

Functieprofiel

In de functie van (leerling) klauwbekapper ga je onder begeleiding van een ervaren bekapper aan de slag en leer je het vak.
  • Je verzorgt de klauwen van rundvee op diverse melkveebedrijven.
  • Je bekapt koeien om problemen te behandelen, maar ook om problemen te voorkomen.
  • Je werkzaamheden bestaat voornamelijk uit het bijsnijden van de klauwen en het behandelen van klauwproblemen.
  • Je zorgt samen met de ondernemer voor een goede opstelling van het materiaal in de stal en je werkt efficient, rustig en nauwkeurig.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen de zeugenhouderij-tak binnen dit bedrijf. Afhankelijk van jouw achtergrond zal je hoofdverantwoordelijkheid meer komen te liggen bij de kraamzeugen of de combinatie guste/dragende zeugen en gespeende biggen.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen dit bedrijf. Jouw verantwoordelijkheid zal voornamelijk bij de vleesvarkens afdeling liggen, maar je bent ook inzetbaar op de andere afdelingen. Denk hierbij aan de kraamstal, dekstal en gespeende biggen.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Weert is een stad en een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België. En telt maar liefst  40.000 inwoners. De gemeente Weert bestaat uit de volgende kernen Altweerterheide, Boshoven, Hushoven, Laar, Stamproy, Swartbroek en Tungelroy. De economie richt zich voornamelijk op de industriële en agrarische sector. De industriële sector zorgt voor 40% van de werkgelegenheid. Grote bedrijven in deze sector zijn/waren Trespa, Phillips Weert en BERA. Unicorn Grain Specialties en Agrifirm zijn grote bedrijven in de sector landbouw.