Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Weert

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt gaat op zoek naar de perfecte baan voor jou. Kijk in ons overzicht voor een tijdelijke en vaste baan in de regio Weert. Wij beschikken dagelijks over de nieuwste vacatures in diverse branches. Regio Weert biedt kansen in de sectoren landbouw, fruitteelt, tuinbouw, industrie, food, techniek, logistiek, transport en groenvoorziening. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar ons ruime aanbod.

Vacatures Weert en omstreken

Zin om te werken maar je kunt geen leuke baan vinden? Bekijk dan de nieuwste vacatures in regio Weert bij AB Werkt. Vind een baan die bij jou het beste past in deze leuke stad en solliciteer direct online. Wil je werken in een groeiende organisatie en ben je in het bezit van een HBO diploma? Wellicht is AB Werkt iets voor jou! Bel voor een afspraak naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 25

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Functie-eisen
Je zorgt ervoor dat de nodige inpakwerkzaamheden secuur uitgevoerd worden
Je zorgt ervoor dat alles goed ingepakt wordt en kan worden verzonden
Je gaat zelfstandig werken op de desbetreffende aangewezen plek
Je zorgt ervoor dat de productielijn minimaal wordt onderbroken

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Functieomschrijving:
In de functie van allround onderhoudsmonteur zorg je ervoor dat machinestilstand beperkt blijft en de producten op tijd bij de boer zijn en hiermee kosten worden bespaard.
 • Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte om op creatieve wijze mee te denken over procesoptimalisatie en verbeteringen.
 • Je werkt in dagdienst (flexibel in te delen werktijden tussen 07:00 – 19:00 uur)en er is sprake van storingsdienst voor het oplossen van problemen in ploegendienst.
 • Het is een verantwoordelijke gevarieerde baan waarin je zelfstandig werkt binnen het team van de fabriek in Weert. We hanteren korte communicatielijnen.
 • Technologie staat in een hoog vaandel en er is ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook kansen zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou.
 • Je kennis wordt gevraagd bij het investeren in- en aanschaffen van nieuwe machines en je bent daarnaast werkzaam aan geplande onderhoudstops, preventieve, periodieke en correctieve onderhoudswerkzaamheden.
 • De werkzaamheden zijn zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch vlak. Je werkzaamheden zijn daarmee heel allround.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

In de functie van procesoperator ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze laten verlopen van (delen van) het productieproces. Enkele van jouw werkzaamheden zijn:
 • zorgdragen dat de geleverde vrachten die gelost zijn de juiste weg binnen het bedrijf volgen.
 • het inregelen en volgen van het productieproces
 • het controleren en invullen van diverse papieren en overzichten zodat alles goed vastgelegd is
 • het voldoen aan de diverse eisen en normeringen
 • het nemen van monsters en deze beoordelen op kwaliteit

Plaats/regio

Regio Midden Limburg

Functieprofiel

In deze functie van (assistent) teamleider dierverzorging ben je de rechterhand van de ondernemer. Je hebt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Onder andere ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de team-/afdelingsresultaten, en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Bij incidentele problemen ga je eerst in overleg met de ondernemer. Bij bekende of vaker voorkomende problemen, neem je zelfstandig een besluit, en koppel je dit vervolgens terug aan de ondernemer.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger varkens ben je verantwoordelijk voor de algehele verzorging van de dieren:
 • Controle van de diergezondheid
 • Medische zorg verrichten en entingen indien nodig
 • Controle van voer-, water- en klimaatsysteem
 • Opvang en afvoer van dieren
 • Verzorgen van de dierverblijven
 • Eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde
 

Weert is een stad en een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België. En telt maar liefst  40.000 inwoners. De gemeente Weert bestaat uit de volgende kernen Altweerterheide, Boshoven, Hushoven, Laar, Stamproy, Swartbroek en Tungelroy. De economie richt zich voornamelijk op de industriële en agrarische sector. De industriële sector zorgt voor 40% van de werkgelegenheid. Grote bedrijven in deze sector zijn/waren Trespa, Phillips Weert en BERA. Unicorn Grain Specialties en Agrifirm zijn grote bedrijven in de sector landbouw.