Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Venlo

Vind hier jouw vacature én baan

Aan het werk in Venlo of omgeving? AB Werkt heeft een ruim aanbod van vacatures. Wij bemiddelen personeel in verschillende sectoren zoals de bouw, food, groenvoorziening, transport en de techniek. Juist op zoek naar een baan in de agrarische sector? Dan zit jij goed bij AB Werkt. Regio Venlo biedt genoeg kansen aan in de arbeidsmarkt.

Vacatures Venlo en omstreken

Ben jij flexibel en een harde werker? En heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij AB Werkt op de goede plek. Wij beschikken over dagelijks nieuwe vacatures in allerlei branches. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct online of maak een afspraak en bel naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 13

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je gaat werken bij een echt familiebedrijf waar op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. Werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman.
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Bij aanvang van je dienst kijk je welke bestellingen je voor die dag klaar gemaakt moeten worden. Je gaat namelijk verschillende soorten kazen bewerken (raspen) en verpakken. Dit gedeelte van het proces is geautomatiseerd en zal door jouw worden aangestuurd. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier worden ingesteld. Het voorbewerken en op maat snijden van de kazen wordt door een collega gedaan. Gedurende het proces bewaak je de richtlijnen omtrent hygiëne en los je samen met je collega’s storingen op als deze zich mochten voordoen.

Plaats/regio

Peel en Maas

Functieprofiel

Je bent je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de binnenkomende auto's. Je zorgt dat de auto's er weer representatief en verkoop klaar bij staan. Dit houdt in dat je de eventuele spullen die nog in de auto liggen eruit haalt, de auto van binnen schoon zuigt, poetst en zorgt dat de buitenkant er ook weer top uit ziet. Ervaring is niet vereist.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je bent als teamleider dagelijks in de loods aan het werk, waar de tomaten van de kwekerij worden gesorteerd en verpakt. Hier stuur jij een team aan dat bestaat uit 10-15 arbeidsmigranten die de Poolse of Roemeense taal spreken. Samen met de bedrijfsleiding ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van het product in de juiste eindverpakking voor de afnemer.
Jouw kerntaak is het regelen, organiseren en optimaliseren van de werkzaamheden rondom de kleinverpakkingsafdeling.
Jouw werkzaamheden hierbij bestaan uit:
• Het afstemmen van de werkzaamheden met de teelt- en verkoopverantwoordelijke;
• Ervoor zorgen dat de producten gereed worden gemaakt in de juiste eindverpakking voor de afnemers;
• Het monitoren van het proces;
• Aansturen, instrueren en motiveren van het team;
• Voorraadbeheer;
• Meewerken met uitvoerende werkzaamheden in het bedrijf.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Jij houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van bestratingen, graafwerkzaamheden en het werken met rioleringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van calamiteiten en storingen. Kortom een veelzijdige en afwisselende functie waarbij eigen inzicht en vakmanschap een grote rol speelt. Over het algemeen werk je 30% binnen en 70% buiten.
Gedurende een inwerkperiode van 1 jaar krijg je alle facetten van het vak bijgebracht. Dit familiebedrijf is erg betrokken bij haar medewerkers en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Met de juiste motivatie en inzet krijg je daar dan ook alle ruimte voor. Je gaat werken in meestal een team van 2 personen binnen een groep van 30 enthousiaste collega’s.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Je bent als zelfstandig medewerker verantwoordelijk voor een leuk team van 15-20 personen van diverse nationaliteiten.
Jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Het aansturen van jouw team tijdens de werkzaamheden
  • Meewerken met oogst- en gewaswerkzaamheden in de kas
Samen met jouw team zorg je ervoor dat het werk aan het einde van de dag klaar is.
In deze functie is het de bedoeling dat je na verloop van tijd ook de dagplanning gaat maken.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde
 

Venlo is na Maastricht de grootste gemeente in Noord-Limburg. De gemeente Venlo omvat drie stadsdelen: Venlo, Blerick en Tegelen. De gemeente telt in totaal 100.872 inwoners. Venlo is multicultureel en heeft vier verschillende nationaliteiten namelijk Nederlands, Duits, Turks en Marokkaans. Ook is in Venlo de voetbalclub VVV gevestigd, zij nemen deel aan de Eredivisie. Regio Venlo is gemakkelijk te bereiken via verschillende snelwegen, de A73, A67, 61 en de provinciale wegen de N271, N273 en de N275. Ook gaan er verschillende wegen naar Duitsland. Venlo staat bekend om haar grote bedrijvigheid in de agrarische sector maar ook in de transport en logistiek.