Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Venlo

Vind hier jouw vacature én baan

Aan het werk in Venlo of omgeving? AB Werkt heeft een ruim aanbod van vacatures. Wij bemiddelen personeel in verschillende sectoren zoals de bouw, food, groenvoorziening, transport en de techniek. Juist op zoek naar een baan in de agrarische sector? Dan zit jij goed bij AB Werkt. Regio Venlo biedt genoeg kansen aan in de arbeidsmarkt.

Vacatures Venlo en omstreken

Ben jij flexibel en een harde werker? En heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij AB Werkt op de goede plek. Wij beschikken over dagelijks nieuwe vacatures in allerlei branches. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct online of maak een afspraak en bel naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 63

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider liggen de taken (in het seizoen) hoofdzakelijk in het plannen, aansturen en organiseren van arbeid. In overleg met de bedrijfsleider en de teeltchef bepaal je welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Op basis daarvan wordt er een planning gemaakt. Je bewaakt daarbij dat een en ander goed en tijdig gebeurt. Je stuurt productiemedewerkers aan en houdt de registratie van uren en van productie bij. Daarnaast doe je werkzaamheden ondersteunend aan de teeltchef (zoals watergift).

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider werk je samen met de bedrijfsleider welke verantwoordelijk is voor de teelt. Daarbij ben jij degene die verantwoordelijk is voor de biologie. Hieronder vallen het scouten en het uitzetten. Daarnaast stuur jij een groep toppers aan en werk je zelf ook mee met het toppen. Je werkt, samen met de bedrijfsleider, met de klimaatcomputer. Je vervangt de bedrijfsleider bij zijn afwezigheid.
Binnen dit bedrijf wordt er vrijheid gegeven om jouw functie zelf vorm te geven. Daarbij wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en interesses. Hierbij is het ook mogelijk om cursussen te volgen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker tuinbouw ben je allround inzetbaar binnen het bedrijf, maar word je voornamelijk ingezet in de aardbeienteelt. Je bent verantwoordelijk voor o.a. de uitvoerende werkzaamheden in de teelt. Dit houdt in het doorhalen van bloemen, het oogsten van de vruchten, het stekken van planten, het kruisen en het verspenen van jonge planten. Bij gebleken geschiktheid wordt er intern gekeken of er binnen het bedrijf nog meer mogelijkheden zijn.
Een afwisselende baan met veel uitdaging in een gezellig team. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en met een goede ‘teamspirit’.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Vleesverwerking ga je diverse soorten vlees verwerken tot gehakt om ze vervolgens machinaal te portioneren. Je maakt het gehakt op basis van diverse recepturen en bedient de machines die je daarbij helpen. Er wordt onderscheid gemaakt in producten voor supermarkten en voor horeca groothandel, je werkt dus met verschillende soorten verpakkingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator verpakkingen (Pools sprekend) ben je verantwoordelijk voor het bedienen en aansturen van een verpakkingslijn van groenten en fruit. Je stuurt een team medewerkers aan waar de voertaal Pools is. Qua techniek ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines op basis van de verschillende verpakkingen, daarnaast los je eenvoudige storingen op.
Pagina 1 van 13
 Volgende Einde
 

Venlo is na Maastricht de grootste gemeente in Noord-Limburg. De gemeente Venlo omvat drie stadsdelen: Venlo, Blerick en Tegelen. De gemeente telt in totaal 100.872 inwoners. Venlo is multicultureel en heeft vier verschillende nationaliteiten namelijk Nederlands, Duits, Turks en Marokkaans. Ook is in Venlo de voetbalclub VVV gevestigd, zij nemen deel aan de Eredivisie. Regio Venlo is gemakkelijk te bereiken via verschillende snelwegen, de A73, A67, 61 en de provinciale wegen de N271, N273 en de N275. Ook gaan er verschillende wegen naar Duitsland. Venlo staat bekend om haar grote bedrijvigheid in de agrarische sector maar ook in de transport en logistiek.

Deel deze pagina: