Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Veghel

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Veghel bieden wij je mooie vacatures, zowel binnen industrie, groen, logistiek en de agrarische sector. Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen, of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of een switch wilt maken in je carriëre. AB Werkt Veghel heeft regelmatig vacatures in alle sectoren. Of je nu op zoek bent naar een partime of fulltime baan, voor kortere of langere termijn, wij begeleiden je graag in je volgende stap. 

Wacht daarom niet langer. Schrijf je in en ga hier op zoek naar een baan die bij jou past in dit deel van Noord-Brabant, regio Veghel.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 78

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor het uitzoeken, definiëren en uploaden van onze fotodatabase zijn wij op zoek naar iemand met een scherp oog en diepgaande kennis van de (dierlijke) agrarische sectoren. Jij kunt orde scheppen, beheerst de Engelse taal, kent de verschillende sectoren (melkvee, pluimvee, varkens) goed, zodat je precies weet welke foto in welke categorie valt. Je bent handig met computers en niet te beroerd om foto’s soms één voor één door te lopen en er zo voor te zorgen dat onze foto’s voorzien zijn van de juiste tags en keywords.
Hierbij moet je denken aan de volgende werkzaamheden:
 • Foto's verzamelen
 • Foto's checken op geschiktheid (eigendom, soort foto's, juiste ras etc)
 • Foto's indelen
 • Foto's voorzien van metadata (Keywords etc)
 • Foto's uploaden in de brandportal
Je werkt hierbij intensief samen met de productmanagers.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als verreiker machinist ga je geheel zelfstandig naar een bouwplaats of andere locatie waar je de benodigde werkzaamheden zal gaan uitvoeren. Ook zal je, wanneer je staat te wachten, je tijd goed benutten doormiddel van het helpen van je collega’s. Ervaring is niet vereist, maar affiniteit met grote machines en de wil om het goed te leren wel!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend voorman productie ben je verantwoordelijk voor de verwerking van glas. Binnen dit proces regel je het technisch onderhoud van de productielijn en de controle op kwaliteit van het eindproduct. Daarnaast draag je zorg voor een efficiënte inzet van mens en middelen.
Verder:
 • Fungeer je als leidinggevende en aanspreekpunt voor alle medewerkers inclusief de uitzendkrachten van de productielijn.
 • Zorg je door voorlichting en communicatie voor een gestroomlijnd en efficiënt productieproces.
 • Zie je erop toe dat de uitvoering van de taken conform de voorschriften, procedures, certificatienormen en vergunningen geschiedt.
 • Coördineer je de productie en levering volgens vastgestelde hoeveelheden en specificaties.
 • Meld je afwijkingen en/of wijzigingen tijdig aan de directeur.
 • Bij problemen in de kwaliteit, techniek of met personele zaken onderneem je adequaat actie.
 • Ben je verantwoordelijk voor het contact tussen de werknemers onderling en met jezelf.
 • Ben kun je machines en (rand) apparatuur goed bedienen.
 • Draag je zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).
 • Vul je de benodigde rapportages in.
 • Draag je zorg voor een schone werkplek en het buitenterrein.
 • Kun je overweg met een heftruck en manitou.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker begeleid je het productieproces van champignons van de champignons. Het vullen en leegruimen van de cellen, het snijden, oogsten, knuppelen en schoonspuiten maken onderdeel uit van deze functie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Junior Operator Champignons ondersteun je de hoofdoperator om ervoor te zorgen dat het productieproces en kwaliteitscontrole goed verloopt. Uitlezen, sorteren, beoordelen, het oplossen van kleine storingen en opruimen maken onderdeel uit van deze functie. De mogelijkheid wordt geboden om door te groeien tot operator.
Je zorgt voor de aanvoer van de materialen waarbij je er op let dat de werkgangen zoveel mogelijk vrij zijn. Je stelt machines in en bedient deze. Zijn er kleine storingen, dan los je die zelf op.
Je controleert de kwaliteit van de champignons en stuurt waar nodig het personeel aan bij het sorteren van de champignons en het bereidstellen van volle kratten voor transport. Je houdt overzicht op de planning, houdt voorraden bij en zorgt dat alles efficiënt verloopt. Daarbij zorg je dat in en om de productielijnen alles schoon is en dat er overzichtelijk gewerkt kan worden.
Pagina 1 van 16
 Volgende Einde
  

Veghel is gelegen in de provincie Noord-Brabant, in de Meireij van 's Hertogenbosch en als plaats in de gemeente Meierijstad. Met ruim 31.000 inwoners is Veghel de 15e plaats van Noord-Brabant. Deze stad vervult een belangrijker regiofunctie met een hoge werkgelegenheid. Samen met Uden vormt Veghel het stedelijk concentratiegebied van de regio Uden-Veghel. Het aanbod aan vacatures is zeer divers vanwege het enorme aanbod vanuit zowel industrie, logistiek en de agrarische bedrijven.

Veghel ligt in de driehoek 's Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. 

Deel deze pagina: