Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Valkenswaard

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar een baan in Valkenswaard? AB Werkt uitzendbureau heeft aantrekkelijke banen voor je in diverse sectoren. Wij bemiddelen personeel voor bedrijven actief in de logistiek, transport, food, bouw en GWW. Daarnaast ontvangen we vacatures van bedrijven uit de landbouw, (glas)tuinbouw en fruitteelt. Beschik je over groene vingers en wil je werken in de groene sector? Bekijk dan onze vacatures en ga aan de slag bij een boomkwekerij of hoveniersbedrijf.

Vacatures in Valkenswaard en omstreken

AB Werkt heeft zowel fulltime als parttime banen bij jou in de buurt. Zoek op vakgebied, ervaring en opleidingsniveau en vind jouw baan in de regio Valkenswaard. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer direct online. Dit gaat heel eenvoudig. Wil je werken bij het uitzendbureau AB Werkt? Bekijk dan hier onze interne vacatures. Wie weet ben jij de gelukkige en vind je je droombaan!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 10

Plaats/regio

Veldhoven

Functieprofiel

Voor 11.00 uur besteld? Morgen huis! Aan deze belofte draag jij bij!
Als medewerker logistiek – magazijn verwerk jij de orders. Je verzamelt de bestelde producten, verpakt deze en maakt ze verzendklaar.
Deze taken voer je zelfstandig uit, maar je bent zeker niet alleen aan het werk. Dagelijks ben je met minimaal 5 collega’s, allen met hetzelfde doel! Aan het einde van de werkdag zijn de orders keurig verpakt en onderweg naar de klant. Tijd voor een praatje of een grap? Zeker, heel belangrijk zelfs!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als kraanmachinist bij dit familiebedrijf in de regio Eersel, zorg jij er voor dat het graaf-en grondwerk op rolletjes verloopt. Je werkgebied is voornamelijk gelegen in Limburg.
Heb je ervaring als grondwerker en nog minder ervaring met het werken met een kraan? Dat is geen probleem voor ons, we leren je het minder bekende graag in de praktijk!

Plaats/regio

Eersel

Functieprofiel

Als grondwerker bij dit familiebedrijf in de regio Eersel, zorg jij er samen met de kraanmachinist voor, dat het graaf-en grondwerk op rolletjes verloopt. Je werkgebied is voornamelijk gelegen in Limburg.
Door jouw ervaring in de grond-,weg- en waterbouw (GWW) weet je hoe je hoogtes uitzet, rioolbuizen, kolken en damwanden legt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als werkvoorbereider / calculator ben jij de vertaler van de ontwerptekening naar inzet uren, materieel en materiaal overige kosten.
Daarnaast houd je je bezig met de volgende taken:
  • Het maken van berekeningen, als voorbereiding van het opstellen van offertes.
  • Deelname aan aanbestedingen (RAW, UAV-gc) en verzorging van het aanbestedingsproces, je levert input voor de EMVI-Plannen en bewaakt de deadlines.
  • Na gunning van een opdracht zet je jouw organisatiekwaliteiten in en ondersteun je de projectleiders met inkoop, vergunning en administratie
Gedurende het hele proces blijf je bij de uitvoering betrokken. Je draagt zorg voor de nacalculatie en zorgt voor input om het volgende project nog beter te maken

Plaats/regio

Regio Zuid Oost Brabant

Functieprofiel

Deze vaste plantenkwekerij in de regio Heeze - Leende, produceert een breed assortiment aan vaste planten, welke conceptmatig verkocht worden bij tuincentra.
Alle tuincentra bevinden zich binnen een straal van 200km, wat zorgt voor korte lijnen.
Na een inwerkperiode, ga je zelfstandig aan de slag met de kantoorwerkzaamheden;
• klantcontact per telefoon en mail
• eerste aanspreekpunt voor het team en de klanten
• kloppende informatie in de systemen van je opdrachtgever en de klanten
• administratieve afhandeling van de bestellingen/orders
• beheer webshop
• hulp op de werkvloer indien nodig
Het team binnen de kwekerij bestaat uit 6 tot 15 Poolse werknemers, waarmee je in het Engels communiceert.
Daarnaast werk je samen met 4 Nederlandse collega's.
Je legt direct verantwoording af aan de eigenaar van het bedrijf.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Valkenswaard is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en ligt in Zuidoost Brabant. De huidige gemeente is ontstaan door de samenvoeging van Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft. Gemeente Valkenswaard beschikt over lichte industrie. Daarnaast is toerisme een belangrijke inkomstenbron. De gemeente Valkenswaard is vooral geliefd als vestigingsplaats voor forenzen, die werkzaam zijn in Eindhoven of België. De drukke verkeersweg N69 is de directe verbinding tussen Eindhoven en België en loopt via Valkenswaard. Aangrenzende gemeenten zijn Waalre, Bergeijk, Heeze-Leende en de Belgische gemeente Neerpelt en Hamont-Achel.