Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Uden

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Uden bieden wij je mooie vacatures in verschillende vakgebieden. Industrie, agrarisch, logistiek en o.a. bouw. AB Werkt Uden heeft regelmatig nieuwe vacatures. Parttime of fulltime, voor kortere of langere periode. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past. Schrijf je in en wij begeleiden je verder in jouw carriëre. 

 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 55

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als kaascoater werk je drie dagen bij deze kaasboerderij. Je gaat de kazen omdraaien en coaten met een spons. Het is lichamelijk zwaar werk, want je gaat werken met kazen van 10-12 kilo. Mocht het mogelijk zijn vanuit jou kant zijn de werkzaamheden ook uit te breiden naar een fulltime baan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker varkenshouderij kom je te werken bij een innovatief familiebedrijf met 1150 fokzeugen en 2500 vleesvarkens. Je gaat volledig meedraaien in het bedrijf en je springt bij waar nodig.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker ben je fysiek sterk medewerker die goed kan werken in koude en vochtige omstandigheden (3 tot 6 graden). Samen met collega’s aan de productielijn werk je in teamverband, waarin ieder zijn eigen taken heeft. Zoals groenten opgooien op de lopende band of het snijden en verpakken van groenten en fruit. Bij Hessing wordt gewerkt in twee ploegen volgens een dag- en nachtrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en incidenteel een keer op zondag.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als oproepkracht ben je beschikbaar voor veel verschillende en diverse werkzaamheden. Je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar. Dit is een mooie kans om ervaring op te doen binnen verschillende grote bedrijven!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een machinelijn en voer je sorteerwerkzaamheden met de hand uit.
Je gaat aan de slag in 2 ploegendienst.
Pagina 1 van 11
 Volgende Einde
 

 

De gemeente Uden ligt aan de Peelrand in Noord-Brabant. Hoofdplaats van deze gemeente is de stad Uden. Qua inwoneraantal is Uden de 12e plaats van de provincie Noord-Brabant en samen met Veghel vormt Uden het stedelijk concentratiegebied van de regio Uden-Veghel. Gelegen in de driehoek 's Hertogenbosch, Nijmegen, Eindhoven. Deze regio kenmerkt zich door het vele groen. 

In Uden en omgeving zijn veel verschillende werkgevers. Industrie, logistiek, groenvoorziening en o.a. agrarische activiteiten. Veel diverse vacatures dus, zodat jij een juiste keuze kunt maken. 

Deel deze pagina: