Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Terneuzen

Vind hier jouw vacature én baan

In de regio Terneuzen en omstreken heeft uitzendbureau AB Werkt interessante vacatures. Wij bemiddelen personeel voor diverse branches. Ben je op zoek naar een baan in de landbouw, industrie, food, bouw, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, (glas)tuinbouw, logistiek of transport? Wij hebben werk voor jou!

Vacatures in Terneuzen en omstreken

Dagelijks krijgen we nieuwe vacatures binnen. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, je kunt via AB Werkt aan de slag! Wij hebben verschillende banen in Zeeuws-Vlaanderen zowel vaste als tijdelijke banen, voor korte of langere termijn. Er is voor elk wat wils. Bekijk onze vacatures bij bedrijven in de regio. Je kunt eenvoudig en snel online solliciteren op een vacature die jou aanspreekt. Ben je op zoek naar een baan op het uitzendbureau? Bekijk dan hier onze interne vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 26

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van laadschopmachinist ben je aan het werk met een shovel op het eigen terrein van de opdrachtgever. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren o.a. het verladen van de producten met een shovel.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de informatie die wordt vermeld op de labels en linten van de diverse producten van onze opdrachtgever. Het kan er in het productiebedrijf hectisch aan toe gaan, maar toch weet jij het hoofd koel te houden en de juiste informatie te printen op de labels. In overleg met de diverse afdelingsverantwoordelijke stel jij prioriteiten. Je volgt nauwkeurig de instructies op van de collega's van de productie en kantoor. Communicatie en een goed efficiente samenwerking is dus zeer belangrijk. Verder signaleer jij fouten in de labels en gaat hier navraag over doen bij de desbetreffende personen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van machinebediende ben je verantwoordelijk voor het sorteerproces van de machines. Dit proces is volledig geautomatiseerd door een speciale optische sorteerder. Als machinebediende houdt jij dit proces in de gaten en stuurt bij wanneer dit nodig is. Jij bent de expert op dit gebied en hebt het productieproces volledig onder de knie.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de diverse producten. Je bent actief bezig met het uitvoeren van allerlei controles van het product, maar ook verpakkingen, netheid en hygiëne.
Deze controles voer je uit d.m.v. het nemen van monsters, het visueel waarnemen van afwijkingen en het opstellen van kwaliteitsrapportages. Dit alles overleg je met de leidinggevende en de productie. Ook bewaak jij de opvolging van signaleringen en voer je periodiek inspectierondes uit a.d.h.v. controlelijsten.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Wat worden je taken:
• Je leest verkeersmaatregel-tekeningen en weet deze te vertalen naar acties
• Je monteert en demonteert verkeersmaatregelen waarmee je bijdraagt aan een veilige doorstroming van het verkeer
• Je werkt kwaliteit- en milieubewust
• Je regelt het verkeer wanneer nodig
• Je draait mee in een periodieke storingsdienst
Het eerste half jaar werk je bijna alleen in dagdienst om het werk goed onder de knie te krijgen. Na deze periode wordt je ook ingezet tijdens avonden, nachten en weekenden, uiteraard krijg je hier een toeslag voor.
Je werkt elke dag samen met één of meerdere collega monteurs en je rapporteert aan één van onze projectcoördinatoren.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde

Wil je liever eerst je mogelijkheden bespreken op het uitzendbureau? Maak dan een afspraak met onze recruiter op het uitzendbureau in Goes en bel (0113) 23 36 66. Ga samen op zoek naar jouw nieuwe baan!

Terneuzen is een stad in provincie Zeeland in de gelijknamige gemeente Terneuzen. De stad vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen en is de vierde stad van Zeeland. De Haven van Zeeland, waartoe zowel de haven van Terneuzen als die van Vlissingen behoort, worden gezien als de derde haven van Nederland na de haven van Rotterdam en Amsterdam. Ten westen van het kanaal ligt de voornaamste vestiging van Dow Chemical in Europa. Deze chemie gigant is momenteel de grootste werkgever binnen de provincie Zeeland.