Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Steenbergen

Vind hier jouw vacature én baan

Heb jij altijd al gedroomd van een baan als teeltmedewerker in één van de grootste glastuinbouwbedrijven van Nederland? En werk jij het liefst dichtbij huis? AB Werkt is een uitzendbureau en wij gaan op zoek naar jouw nieuwe baan, tijdelijke baan of bijbaan. Bekijk hier ons overzicht met dagelijks nieuwe vacatures in Steenbergen en omgeving.

Vacatures in Steenbergen en omstreken

Bekijk verschillende vacatures in Steenbergen op alle niveaus. Zoek op locatie en functietitel. Vind de baan die bij je past en solliciteer vandaag nog op jouw nieuwe droombaan. Wij hebben werk voor jou in de agrarische sector zoals de landbouw, fruitteelt en glastuinbouw maar ook in de sectoren groenvoorziening, techniek, logistiek, transport en food. Zin om volgende week te starten? Solliciteer gemakkelijk online of bel direct naar ons regiokantoor in Etten-Leur 076 - 76 30 001.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 7

Plaats/regio

Halderberge

Functieprofiel

In de functie van Opperman / Beginnend Stratenmaker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de aanvoer van materieel en gereedschap. Zwaar materieel zoals zand en stenen wordt aangevoerd met hulp van een mini-shovel (knikmops). De opdrachtgever werkt op meerdere locaties, voornamelijk in West en Zuidwest Nederland. Indien gewenst kan de opdrachtgever je verder opleiden tot (beginnend) stratenmaker.
Hoe ziet je werkdag eruit?
 • ± 5.30/6.00 uur : Heenreis tussen de vestigingsplaats en de werklocatie
 • 6.45 uur : Een bak koffie en werkoverleg
 • 7.00 uur : Iedereen gaat zelfstandig aan de slag n.a.v. het werkoverleg
 • 9.00 uur : Pauze
 • 9.30 uur : Pakken het werk weer op waar we zijn gebleven
 • 11.00 uur : Koffieronde
 • 11.15 uur : Nog even door bikkelen voor de lunch
 • 12.30 uur : Lunch
 • 13.00 uur : Volle kracht doorwerken om het die dag af te krijgen
 • 15.15 uur : Terugreis naar de vestiging
 • ± 16.30 uur : einde werkdag

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

Binnen dit bedrijf ben jij diegene die alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden oppakt, die niet direct te maken hebben met het productieproces. Je ontvangt externe uitvoerders en begeleid deze mensen bij hun taken, maar je pakt ook zelf actief werkzaamheden op. Voorbeelden zijn het uitvoeren van kleine reparaties, het onderhoud aan deuren, koeling- en brandmeldinstallaties én het schoonhouden van de werkvloer en het buitenterrein (bijvoorbeeld met een veegmachine) en het schoonhouden van het plafond met een hoogwerker. De uitgevoerde werkzaamheden horen volgens richtlijnen geregistreerd te worden. De planning krijg je via je leidinggevende.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

Als Expeditie Coördinator ben jij het aanspreekpunt aan de expeditiebalie tussen diverse afdelingen binnen dit bedrijf en hebt contact met de chauffeurs van de vervoerders. Je kunt het overzicht goed bewaren over de goederen en de documentenstroom.
Andere verantwoordelijkheden zijn:
 • Controle van inkomende en uitgaande goederen en de daarbij behorende documenten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de deadlines, in samenwerking met de meewerkend voorman (Loading) en intern betrokken afdelingen;
 • Optimale planning van klantorders, zodat efficiency in het warehouseproces wordt gewaarborgd;
 • Je waarborgt de traceerbaarheid van gegevens en documenten.
We zijn op zoek naar iemand die een parttime rol wil vervullen ter ondersteuning van de afdeling expeditie. Standaard start je om 16.00 uur en hier werk je 5 dagen per week, een 4 tot 10 uur per dag, waarbij de zaterdag tot de mogelijkheden behoort. In vakantieperiodes ga je fulltime aan de slag, vanwege vervanging van de vaste kracht.

Plaats/regio

Bergen op Zoom

Functieprofiel

Jij gaat de koeien melken in een carrouselmelkstal. De melktijden zijn in de ochtend van 07:00 uur tot 10:00 uur en in de avond van 18:00 uur tot 21:00 uur. Hierbij pak je enkele melkbeurten op, dit gaat in overleg. Werkzaamheden die je uitvoert zijn:
 • Klaarmaken van melksysteem;
 • Melken van de koeien;
 • Herkennen van ziektes en hierop anticiperen;
 • Alles schoonmaken en klaar zetten voor de volgende melkbeurt.
Naast het melken pak je ook werkzaamheden op zoals: boxen schoonmaken en kalveren voeren. Mocht je nog meer werkzaamheden doen, dan kan dit altijd in overleg worden afgestemd.

Plaats/regio

Moerdijk

Functieprofiel

Als Poedercoater ben jij verantwoordelijk voor het poedercoaten van aluminium onderdelen voor de bouw, bijvoorbeeld zonweringen of profielen. De producten worden in de poedercoatstraat mechanisch en of manueel behandeld. Ook verricht jij werkzaamheden ten behoeve van de voor- en nabewerking van de producten, zoals het aanbrengen van de juiste kleur en het wegwerken van oneffenheden.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Steenbergen is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente wordt gevormd door De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen. De gemeente Steenbergen telt in totaal 24.295 inwoners. De gemeente is gelegen tussen de twee grote steden Bergen op Zoom en Roosendaal en is gemakkelijk te bereiken via de rijksweg N259 en de A4. Steenbergen heeft verschillende bezienswaardigheden en heeft zich ontwikkeld als een handelsstad. In de regio Steenbergen is de landbouw en de glastuinbouw een belangrijk bestaansmiddel, in de omgeving zijn er dan ook veel bedrijven te vinden in deze sector. Maar ook drie grote industriële bedrijven zijn in regio Steenbergen gevestigd, namelijk Fujicolor Benelux B.V., PontMeyer en Dawn Foods International.