Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Soerendonk

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Soerendonk? AB Werkt uitzendbureau heeft vele aantrekkelijke vacatures voor jou bij bedrijven in diverse sectoren. Als uitzendbureau bemiddelen wij vakkundig personeel voor bedrijven in de transport, logistiek, food, bouw en de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ook kun je via AB Werkt aan het werk bij bedrijven in de landbouw, (glas-)tuinbouw en fruitteelt. Beschik je over groene vingers of volg je  groen onderwijs en wil je aan het werk in de groene sector? Wij hebben eveneens vacatures bij een boomkwekerij in de regio. Of ga aan het werk in de groenvoorziening.

Vacatures in Soerendonk en omstreken

We hebben fulltime en parttime werk bij jou in de regio. Zoek op vakgebied, ervaring en opleidingsniveau. Hou je van aanpakken, bekijk dan de vacatures van AB Werkt in de regio Soerendonk. Ben je juist op zoek naar een baan bij het uitzendbureau, bekijk dan onze interne vacatures. Wie weet vind je via AB Werkt wel jouw droombaan! Solliciteer eenvoudig en snel online op een vacature.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 23

Plaats/regio

Heerlen

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als installatiemonteur ga je je bezighouden met het monteren van gas, water, riolering- en verwarmingsinstallaties aan de hand van tekeningen en werkinstructies binnen de woningbouw en kleine utiliteitsbouw. Je gaat werkzaamheden uitvoeren zoals:
  • sanitair/loodgieterswerk
  • cv installaties monteren
  • rioleringswerk.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Functie:
Als kraanmachinist ben je werkzaam op bouwplaatsen, natuurgebieden en openbare ruimtes.
Alle voorzieningen zijn aanwezig om het werk als kraanmachinist goed uit te kunnen voeren.
Jij mag de machinist zijn van bijvoorbeeld:
• Een mini- en midigraver
• Mobiele kraan
• Rupskraan
Tevens verricht je eenvoudige reparaties en onderhoud aan de machines.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Als medewerker ​Support ​ben je verantwoordelijk voor het geven van 1e lijns support aan klanten.
Je biedt met name technische en functionele support op de eigen ontwikkelde software gebaseerd op een Windows.
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van het probleem, je registreert problemen/vragen op een correcte en zorgvuldige wijze.
Waar mogelijk los je de problemen zelf op, maar bij complexe problemen kun je backoffice inschakelen. Bugs, wensen en ideeën koppel je terug naar de ontwikkelaars.
Tevens ben je verantwoordelijk voor correcte terugkoppeling naar klanten. In een rustige periode op de helpdesk ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe versies.
Alle werkzaamheden worden vastgelegd en georganiseerd in Teamleader.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Als tekenaar ben je vanaf de ontwerpfase tot en met de technische realisatie verantwoordelijk voor de technische uitwerking van het PV-project. Je zorgt ervoor dat de opstellingstekeningen, stringplannen en kabelplannen e.d. uitgewerkt worden. Ook andere technische informatie wordt door jouw bijdrage uitgewerkt, zodat de projectleider ervoor kan zorgen dat de montageteams de installatie perfect kunnen bouwen. Je werkt met name met AutoCAD maar ook andere programma’s zullen tot je tools behoren. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Een aantal taken:
•Zelfstandig monteren, programmeren en aan aansluiten van omvormers;
•Aanpassen of uitbreiden van de verdeelkast;
•Uitvoeren van service werkzaamheden;
•Uitvoeren van onderhoud werkzaamheden;
•Collega’s assisteren bij voorbereidingswerkzaamheden;
•Assisteren van je collega op het dak (installeren van de zonnepanelen);
•Tezamen met je collega een operationele installatie opleveren.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde

Soerendonk is een dorp in de gemeente Cranendonck in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. In 1997 is de gemeente Cranendonck ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Budel en Maarheeze. Nabijgelegen kernen zijn Leenderstrijp en Gastel.