Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Soerendonk

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Soerendonk? AB Werkt uitzendbureau heeft vele aantrekkelijke vacatures voor jou bij bedrijven in diverse sectoren. Als uitzendbureau bemiddelen wij vakkundig personeel voor bedrijven in de transport, logistiek, food, bouw en de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ook kun je via AB Werkt aan het werk bij bedrijven in de landbouw, (glas-)tuinbouw en fruitteelt. Beschik je over groene vingers of volg je  groen onderwijs en wil je aan het werk in de groene sector? Wij hebben eveneens vacatures bij een boomkwekerij in de regio. Of ga aan het werk in de groenvoorziening.

Vacatures in Soerendonk en omstreken

We hebben fulltime en parttime werk bij jou in de regio. Zoek op vakgebied, ervaring en opleidingsniveau. Hou je van aanpakken, bekijk dan de vacatures van AB Werkt in de regio Soerendonk. Ben je juist op zoek naar een baan bij het uitzendbureau, bekijk dan onze interne vacatures. Wie weet vind je via AB Werkt wel jouw droombaan! Solliciteer eenvoudig en snel online op een vacature.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 18

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Wat ga je doen:
Als reiniger maak je de containers van zowel consumenten als zakelijke klanten schoon. Dit doe je met behulp van o.a. een vol geautomatiseerd reinigingsapparaat waar de container aan gekoppeld wordt, daarbij maak je ook veelvuldig gebruik van een hogedrukspuit welke speciaal gericht is op deze werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de containers er weer op en top uitziet. Tevens ben je (eind)verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de wasstraat.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Jouw taken:
  • Als assistent hovenier ondersteun je jouw collega's bij hun werkzaamheden. Je helpt bij het aanleggen en onderhouden van verschillende tuinen. Je bent gewend om de handen uit de mouwen te steken en ben bereid om hard te werken
  • Het is fijn als je al ervaring hebt met hovenierswerkzaamheden. Als je overweg kan met een heggeschaar of bosmaaier geniet dat de voorkeur.
  • Je bent graag in de buitenlucht aan het werk en je pakt makkelijk werk op
  • Vanwege de bovengenoemde werkzaamheden ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten
  • Opleidingsniveau is niet belangrijk maar wel dat je bereid bent om hard te werken en jezelf te ontwikkelen
  • Je bent klantvriendelijk en kunt je makkelijk communiceren.

Plaats/regio

Valkenswaard

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, Ook ga je helpen bij de verdere ondersteuning bij de aanleg van de bestrating.

Plaats/regio

Maarheeze

Functieprofiel

Voor de vestiging in Maarheeze zijn ze opzoek naar een schroever/ perser.
Je gaat je in de werkplaats voornamelijk bezighouden met het monteren en demonteren van rupskettingen, rupsplaten en ander machinedelen zoals onder-& bovenrollen en aandrijfsprockets. Daarnaast ga je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan grondverzet- en wegenbouwmachines.

Plaats/regio

Weert

Functieprofiel

Wat ga je doen?
  • In de functie van medewerker metaal recycling ben je verantwoordelijk voor het
sorteren van metalen.
  • Verder weet je na een zorgvuldig inwerktraject verschillende metalen goed te
onderscheiden.
  • Voor zware stukken zijn er hulpmiddelen ter beschikking.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Soerendonk is een dorp in de gemeente Cranendonck in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. In 1997 is de gemeente Cranendonck ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Budel en Maarheeze. Nabijgelegen kernen zijn Leenderstrijp en Gastel.