Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Sluis

Vind hier jouw vacature én baan

Via AB Werkt kun je aan het werk in diverse sectoren in de regio Sluis. Wij bemiddelen personeel voor diverse bedrijven actief in de groenvoorziening, (glas)tuinbouw, landbouw, logistiek, transport, bouw, GWW, industrie en food. Dagelijks krijgen we nieuwe vacatures binnen, ook van bedrijven uit andere sectoren. Of je nu een parttime of fulltime baan zoekt, via AB Werkt kun jij altijd aan het werk!

Vacatures in Sluis en omstreken

Wij hebben verschillende banen in Zeeuws-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Er is voor elk wat wils. Bekijk onze vacatures in de regio Sluis en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Solliciteren gaat eenvoudig en snel online. Ben je op zoek naar een baan bij een uitzendbureau, neem dan eens een kijkje in het overzicht van onze interne vacatures.

Je kunt ook bij ons uitzendbureau langs gaan. Maak van tevoren een afspraak met de recruiter op het uitzendbureau in Goes en bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66. Maak gebruik van zijn/haar kennis over de lokale arbeidsmarkt en vind jouw droombaan!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 20

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als assistent wegenbouw ben jij verantwoordelijk voor het veilig kunnen afgraven van de grond. Tijdens je werkzaamheden assisteer je jouw collega op de graafmachine. Je zorgt ervoor dat je steeds een laagje afgraaft zodat je collega bij het maken van de sleuven geen kabels kan raken. Ook help je bij het aantrillen van de grond zodra deze weer is gevuld en diverse opruimwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van calculator ben je bezig met het coördineren en analyseren van diverse projecten op het gebied van infra. Je ondersteunt daarbij de projectleider. Van jou wordt verwacht dat je pro-actief bent in het voorstellen van verbeterpunten op diverse vlakken. Geen enkele dag is hetzelfde. Heb je geen ervaring en wil je het vak leren? Dan biedt onze opdrachtgever je deze kans. Naarmate je ervaring groter wordt, zal je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de indeling van het personeel en materieel op jouw project. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt en stuur je medewerkers en onderaannemers aan. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij jou hoog in het vaandel en je controleert de werkzaamheden hier op op locatie.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als servicemonteur ben jij het technische visitekaartje van onze opdrachtgever. Jij bent de specialist als het gaat om reparaties en modificaties aan de diverse machines. Daarnaast ga jij op locatie bij de klanten door de hele Benelux storingen verhelpen. Mochten er geen opdrachten zijn, dan spring je bij binnen het revisieteam.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als logistiek medewerker werk je circa 10 maanden van het jaar in de loods. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor taken zoals het aannemen van de telefoon, het opnemen van bestellingen, het klaarzetten van bestellingen en allerlei anderen voorkomende werkzaamheden. Ook wordt er van je verwacht dat je mee helpt om te sorteren indien dit nodig is. De overige 2 maanden ben je aan het helpen met opruimen en in gereedheid brengen van de kassen voor de nieuwe oogst.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Sluis ligt ten zuiden van Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen, onderdeel van de provincie Zeeland. In Sluis is veel bedrijvigheid. De meeste bedrijven zijn actief in de landbouw, industrie, groot- en detailhandel, bouwnijverheid en de horeca. AB Werkt helpt je graag aan een passende baan!