Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Sittard

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar werk in Sittard? Bekijk al onze vacatures in de provincie Limburg in het overzicht van AB Werkt. Vind een baan die bij jou het beste past in deze leuke stad. AB Werkt bemiddelt personeel voor werk in de logistiek, transport, food, bouw, GWW, tuinbouw, fruitteelt en techniek. Wij beschikken over dagelijks tal van nieuwe vacatures in verschillende branches. Grote kans dat jou droombaan hier tussen staat!

Vacatures in Sittard en omstreken

Sittard ligt in de arbeidsmarktregio van Zuid-Limburg. Met haar centrale ligging langs de grens van Duitsland en België biedt regio Sittard volop baankansen aan in de agrarische, industriële, dienstverlenende en transport sector. Nieuwsgierig geworden of wij een baan voor je kunnen vinden? Bel voor een afspraak met het AB Werkt regiokantoor in Beek 046- 43 707 32. Of solliciteer gemakkelijk online en wie weet vind jij bij ons je droombaan.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 29

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van kipperchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grond en kiezel op eigen terrein.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Hoe ziet een dag als Chauffeur Bestelbus eruit?
Je start de dag met het controleren van de bestellingen die bezorgd dienen te worden, je laadt je eigen bus in volgorde van de route en gaat op pad om je bestellingen bij diverse klanten zowel binnen als buiten de provinciegrenzen af te leveren. Daarnaast houdt je een rittenadministratie nauwkeurig bij en op het einde van de dag maak je je eigen bus schoon en zorg je voor een volle tank.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkzaamheden zijn:
•Het uitvoeren van diverse analyses met betrekking tot de geproduceerde tussen en eindproducten;
•Het naleven van de geldende procedures, instructies en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu;
•Rapportage van de uit de analyses voortkomende resultaten aan de Productieleiding. Structurele afwijkingen worden gemeld bij de K.A.M. coördinator;
•Vastlegging en archivering van de analyseresultaten;
•Aanmaken analysecertificaten;
•Ondersteunen van de K.A.M. coördinator;
•Het opzetten en onderhouden van veiligheidsbladen
Als laborant werk je in de 2 ploegendagdienst en ben je onderdeel van een team van 2 medewerkers. Je rapporteert aan de K.A.M. coördinator

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen aan apparatuur, installaties en voorzieningen binnen bedrijfsafdelingen. Tevens verricht je periodieke controles en onderhoud aan installaties, machines, motoren, infrastructuur, gebouwen en algemene ruimten. Ook controleer je beschikbaarheid van materialen en onderdelen, registratie van uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen en adviseer je klanten. Tot slot signaleer je mogelijkheden voor meerwerk en vervolgopdrachten en lever je een actieve bijdrage op het gebied van kennisuitwisseling.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie ben je verantwoordelijk voor het assisteren en uitvoeren van alle dagelijkse werkzaamheden op verschillende dakcontructies.
Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als:
  • Het leggen van verschillende soorten dakbedekkingen.
  • Plaatsen van boeiboorden en goten.
  • Renoveren en herstellen van allerlei soorten daken
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd bij particulieren klanten.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Sittard is een stad gelegen tussen Midden-Limburg en Zuid-Limburg. Het is een van de oudste steden in Nederland en vormt samen met onder andere Geleen, de gemeente Sittard-Geleen. De gemeente Sittard-Geleen telt ongeveer 95.000 inwoners en de stad zelf telt ruim 37.000 inwoners. Sittard ligt op een centraal gebied, het grenst namelijk aan Duitsland en aan België. Hierdoor is Sittard gemakkelijk te bereiken met de auto maar ook met de trein. Er is verschillende werkgelegenheid te vinden in regio Sittard. Sectoren zoals onderwijs, zorg, industrie en de agri food business bieden banen aan. Eén van de grootste chemiebedrijf DSM is gevestigd in Sittard.