Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Nederweert

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar vacatures in Nederweert? Vind hier je droombaan en kom werken in Nederweert of in de omgeving. Bekijk nu al onze vacatures. AB Werkt bemiddelt personeel voor banen in de logistiek, transport, industrie, techniek, bouw en food. Beschik je over groene vingers dan passen onze agrarische vacatures goed bij jou. Werken in de varkenshouderij, melkveehouderij, pluimvee of de landbouw? Wij gaan op zoek naar de baan die bij jou past.

Vacatures Nederweert en omstreken

Zin om te werken maar je kunt geen passende baan vinden? Stop direct met zoeken want AB Werkt gaat jou helpen aan je droombaan. Bekijk onze vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel online. Liever persoonlijk contact opnemen? Bel dan naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83. Onze recruiters staan voor je klaar!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 30

Plaats/regio

Peel en Maas

Functieprofiel

In de functie van medewerker zeugenhouderij werk je samen met de ondernemers en een medewerker op alle afdelingen binnen het bedrijf.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit biggen spenen, zeugen verzetten, schoonspuiten, biggen behandelen, enten en laden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Het voor - en nawerk van het melken en het melken zelf.
 • Het controleren van de diergezondheid.
 • Veeverzorging
Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse kun je meer verantwoordelijkheden krijgen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker metaal ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de lasrobot.
Je gaat producten in een lasmal leggen en dan gaat de lasrobot deze artikelen aan elkaar lassen. Deze producten haal je er weer uit en controleer je of alle lasnaden goed zijn.
Het is ook mogelijk dat je bij andere machines komt te staan, zoals producten onder een pers leggen, ozdat de pers er bijvoorbeeld een gat in maakt.

Plaats/regio

Roermond/Weert

Functieprofiel

In de functie van (leerling) klauwbekapper ga je onder begeleiding van een ervaren bekapper aan de slag en leer je het vak.
 • Je verzorgt de klauwen van rundvee op diverse melkveebedrijven.
 • Je bekapt koeien om problemen te behandelen, maar ook om problemen te voorkomen.
 • Je werkzaamheden bestaat voornamelijk uit het bijsnijden van de klauwen en het behandelen van klauwproblemen.
 • Je zorgt samen met de ondernemer voor een goede opstelling van het materiaal in de stal en je werkt efficient, rustig en nauwkeurig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker ben je verantwoordelijk voor de verzorging, het voeren en controleren van de dieren.
Je werkzaamheden zijn:
 • Het voeren van brokken aan de vleesvarkens, paarden en schapen
 • Het voeren van hooi aan de paarden en schapen
 • Het opstrooien van de stallen en vegen van de gangen
 • Helpen bij het laden en lossen van vee
 • Af en toe een afdeling schoonspuiten bij de varkens
 • Onderhoudswerkzaamheden
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Nederweert is een plattelandsgemeente in de Nederlandse provincie Limburg. Nederweert ligt in het Midden van Limburg en telt ruim 16.000 inwoners. Nederweert is zowel een dorp als een gemeente en de gemeente bestaat uit de dorpen Ospel, Ospeldijk, Nederweert-Eind en Leveroy. Regio Nederweert beschikt over drie grote agrarische gebieden: het Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het Sarsven en De Banen. Het dorp Nederweert is gelegen aan de rijksweg A2 en deze weg loopt aan op de rijksweg A67 waardoor het met de auto goed te bereiken is. In de gemeenten Nederweert liggen geen treinstations.