Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Middelburg

Vind hier jouw vacature én baan

Er is volop werk in de gemeente Middelburg en omstreken. Uitzendbureau AB Werkt bemiddelt personeel voor diverse sectoren. Zo hebben wij vacatures bij hoveniers, boomkwekerijen, logistieke bedrijven, (glas)tuinbouwbedrijven, agrarische bedrijven, bouwbedrijven en bedrijven in de food en industrie. Daarnaast krijgen we ook vacatures binnen van andere sectoren. Kortom, ben je op zoek naar werk dan heeft AB Werkt je veel te bieden!

Vacatures in Middelburg en omstreken

Ben je op zoek naar een baan, die bij past bij jouw opleiding en ervaring? Bekijk hier onze actuele vacatures in de regio Middelburg.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 2

Plaats/regio

Terneuzen

Functieprofiel

Je gaat als medewerker agrarisch loonwerk bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Dat maakt het werk voor jou juist ook zo leuk. Bij de werkzaamheden maak je gebruik van diverse kleine en grotere machines. Je bent als loonwerker ook verantwoordelijk voor (kleine) onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Verder ga je aan de slag met werkzaamheden zoals:
  • Zaaien van diverse gewassen.
  • Dorsen van graan.
  • Uitrijden van mest.

Plaats/regio

Middelburg

Functieprofiel

Je start je dag in de loods. Onder het genot van wellicht een bakje koffie, pak je samen met de opdrachtgever de bus in en gaat op pad. De klantenkring van de opdrachtgever betreft voornamelijk particulieren. In dit werk zal je al snel ondervinden dat geen dag hetzelfde is. De ene dag zet je een tuinhuisje of schutting. De andere dag ben je bezig met het leggen van een terras of help je met het aanleggen van een tuin. Je werkt nauw samen met de opdrachtgever en hij leert jou hoe werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voor een tevreden klant. Een hoveniersopleiding of ruime werkervaring is geen vereiste, maar enige handigheid en inzicht in de werkzaamheden die moeten gebeuren is wel wat er van je gevraagd wordt. Verder ben je communicatief vaardig zodat een praatje bij de klant, waar je misschien zo nu en dan aan de keukentafel zit, voor jou zeker niet ongemakkelijk is. Uiteraard spreken we je ook graag als je wel een groenopleiding hebt gevolgd of werkervaring in de groenbranche hebt.

We hebben ook vacatures bij het uitzendbureau AB Werkt. Ga voor het overzicht naar interne vacatures.
Je kunt ook een afspraak maken met onze recruiter op het uitzendbureau in Goes. Bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66. Ga samen op zoek naar de baan, die bij jou past!

Middelburg ligt op het eiland Walcheren en is de hoofdstad van de provincie Zeeland. De gemeente Middelburg bestaat uit de volgende zes woonkernen: Middelburg, Arnemuiden, Nieuw- en Sint Joosland, Sint Laurens, Brigdamme en Kleverskerke. Nabijgelegen gemeenten zijn Vlissingen, Oost-Souburg en Veere. In Middelburg zijn veel bedrijven te vinden, waarvan de meeste actief zijn in de landbouw, logistiek en transport, utiliteitsbouw (nieuwe winkels, kantoren, fabrieken, bedrijfshallen en opslagruimtes) en horeca.