Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Maastricht

Vind hier jouw vacature én baan

De regio Maastricht biedt unieke kansen aan in de arbeidsmarkt. Deze banen verschillen van de agrarische sector tot aan de industriële sector. AB Werkt is een uitzendbureau en kan jou helpen aan de ultieme baan die jij zoekt! Wij luisteren graag naar jouw wensen voor een baan, dit kan zijn voor een langere periode of juist voor een kortere periode. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures in het overzicht.

Vacatures in Maastricht en omstreken

AB Werkt heeft werk voor jou in de regio Maastricht. Deze vacatures zijn erg divers en het is een grote kans dat jouw droombaan hier tussen zit! De vacatures zijn hieronder weergegeven en je kunt direct solliciteren op jouw baan. Onze recruiters staan klaar voor jou, bel naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32 voor meer informatie.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 19

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

De leerling operator draagt, onder begeleiding en op een veilige en verantwoorde manier, zorg voor een optimale bewaking en controle van de productieprocessen en het opstarten hiervan. Daarnaast checkt hij/zij of de juiste en voldoende grondstoffen aanwezig zijn.
Daarnaast heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Uitvoeren van operationele productiehandelingen
 • Verhelpen van kleine storingen
 • Onder begeleiding verantwoordelijk voor het volgen van procesinstructies
 • Zorgdragen samen met je collega's voor een veilige en opgeruimde werkomgeving
 • Mogelijke deelname aan de calamiteitenploeg en vrijwillige brandweer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van apparatuur en besturingselementen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Ook voer je (licht) onderhoud uit aan productiemachines, draag je informatie over aan collega's en houdt je overzicht over het productieproces. Tot slot zorg je voor een schone productielocatie, meld je incidenten, schades en afwijkingen direct aan je leidinggevende en weet je tijdig storingen te signaleren en eventueel op te lossen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als ambachtelijk productiemedewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het op basis van receptuur produceren van ambachtelijke producten naar gestelde kwaliteit en smaakrichtlijnen. Je stelt prioriteiten op basis van orders en actuele voorraad en stuurt 2 collega's aan die samen met jou zorgen dat het productieproces goed verloopt. Kortom je ondersteunt de bedrijfsleider in het gehele productieproces en bent in staat de werkvloer te runnen wanneer de bedrijfsleider niet aanwezig is.
Daarnaast heb je als productiemedewerker de volgende verantwoordelijkheden:
 • verzamelen van grondstoffen volgens receptuur,
 • mengen van de grondstoffen naar product,
 • afvullen van bereidde producten,
 • fruit schillen en inleggen en
 • schoonmaken van de machines in de productie.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Werk je op een vliegveld, dan werk je in een ontzettend dynamische omgeving. Elke dag is anders en ook je werk wisselt van dag tot dag. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:
 • Vracht uit vrachtvliegtuigen lossen met behulp van afhandelingsequipement
 • Aangekomen vracht van vliegtuigplaten halen en deze afbreken en op pallets sorteren
 • Opgebouwde vliegtuigplaten van plastic en netten voorzien
 • Vertrekkende vracht op vliegtuigplaten laden
 • Vrachtwagens laden en lossen met een heftruck (wanneer je een certificaat hebt)

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van junior contruleur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig meten van geladen tonnages in de binnenvaartschepen.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde
 

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht is gelegen in het zuiden van Limburg en telt 122.461 inwoners. De stad ligt aan de Maas en is de grootste gemeente van de provincie Limburg. Vanouds is Maastricht omringd door agrarische dorpen met akkers, weilanden en boomgaarden. Maastricht staat bekend als een belangrijke industriestad. Grote bedrijven zoals ENCI, Universiteit Maastricht, MECC, Vodafone Nederland en hoofdkantoor Q-Park is in Maastricht gevestigd. De toeristen zijn massaal te vinden in Maastricht, ruim drie miljoen bezoekers komen naar de stad toe. De bereikbaarheid is prima te doen via de autosnelweg A2 en de A79. Ook heeft Maastricht een station waardoor de stad gemakkelijk te bereiken is.