Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Maastricht

Vind hier jouw vacature én baan

De regio Maastricht biedt unieke kansen aan in de arbeidsmarkt. Deze banen verschillen van de agrarische sector tot aan de industriële sector. AB Werkt is een uitzendbureau en kan jou helpen aan de ultieme baan die jij zoekt! Wij luisteren graag naar jouw wensen voor een baan, dit kan zijn voor een langere periode of juist voor een kortere periode. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures in het overzicht.

Vacatures in Maastricht en omstreken

AB Werkt heeft werk voor jou in de regio Maastricht. Deze vacatures zijn erg divers en het is een grote kans dat jouw droombaan hier tussen zit! De vacatures zijn hieronder weergegeven en je kunt direct solliciteren op jouw baan. Onze recruiters staan klaar voor jou, bel naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32 voor meer informatie.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 15

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van staalconstructies, piping en material handling sytems.
Je zult werkzaam zijn in de province Limburg, maar ook soms in België of Duitsland.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien. Je maakt de melkstal klaar, jaagt de koeien om en maakt ligboxen schoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voor- en nabehandelen van de koeien en het schoonmaken van de melkstal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

De technische dienst van het bedrijf voert onderhoud en controles uit aan machines en jij als schoonmaker zorgt daarna dat de machines en werkomgeving gereinigt worden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround kraanmachinist ga je werken met verschillende machines.
Je gaat zowel werken op de minigraver, de mobiele kraan en eventueel op een rupskraan.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Wegmarkeerder assisteer je bij het zetten van strepen en pijlen op het wegdek. Daarnaast verricht je werkzaamheden als het poederen van de strepen en plaats je pionnen. De strepen worden zowel handmatig als machinaal aangebracht. Tevens tref je alle noodzakelijke verkeersmaatregelen, zoals het (ver-)plaatsen en in stand houden van tijdelijke afzettingen en bebordingen.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde
 

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht is gelegen in het zuiden van Limburg en telt 122.461 inwoners. De stad ligt aan de Maas en is de grootste gemeente van de provincie Limburg. Vanouds is Maastricht omringd door agrarische dorpen met akkers, weilanden en boomgaarden. Maastricht staat bekend als een belangrijke industriestad. Grote bedrijven zoals ENCI, Universiteit Maastricht, MECC, Vodafone Nederland en hoofdkantoor Q-Park is in Maastricht gevestigd. De toeristen zijn massaal te vinden in Maastricht, ruim drie miljoen bezoekers komen naar de stad toe. De bereikbaarheid is prima te doen via de autosnelweg A2 en de A79. Ook heeft Maastricht een station waardoor de stad gemakkelijk te bereiken is.