Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Maastricht

Vind hier jouw vacature én baan

De regio Maastricht biedt unieke kansen aan in de arbeidsmarkt. Deze banen verschillen van de agrarische sector tot aan de industriële sector. AB Werkt is een uitzendbureau en kan jou helpen aan de ultieme baan die jij zoekt! Wij luisteren graag naar jouw wensen voor een baan, dit kan zijn voor een langere periode of juist voor een kortere periode. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures in het overzicht.

Vacatures in Maastricht en omstreken

AB Werkt heeft werk voor jou in de regio Maastricht. Deze vacatures zijn erg divers en het is een grote kans dat jouw droombaan hier tussen zit! De vacatures zijn hieronder weergegeven en je kunt direct solliciteren op jouw baan. Onze recruiters staan klaar voor jou, bel naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32 voor meer informatie.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 12

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Op locatie wordt grind gekiept en getransporteerd naar schepen. In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van de werkplek.
Je controleert de werkplek en voert dagelijkse werkzaamheden uit, zoals het schoonspuiten van de transportbanden en het opscheppen van grond.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als (assistent) hovenier ga je zelfstandig of in teamverband particuliere tuinen onderhouden. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals snoeien, gras maaien, schoffelen, knippen, etc.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als assistent hovenier ga je de volgende werkzaamheden verrichten:
• Uitvoeren van handmatige onkruidbestrijding
• Verzamelen van bewijslast bij illegale dumpingen
• Ondersteunen van groenprojecten, snoeiafval verzamelen, heggen scheren, schoffelen, werken met een bladblazer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker onkruidbestrijding hou je je bezig met het handmatig bestrijden van onkruid. Je werkt samen in een team van twee mensen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Automonteur / Autotechnicus / Diagnosespecialist/ landbouwechanisatie ben je in staat zelfstandig diagnoses te stellen en op te lossen. Daarnaast:
  • ben je bekend op het gebied van dieseltechniek
  • kun jij standaard onderhoud uitvoeren aan personenauto's
  • ben je bekend op het gebied van de meer moderne technieken
  • heb je affiniteit met de landbouwmechanisatie
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde
 

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht is gelegen in het zuiden van Limburg en telt 122.461 inwoners. De stad ligt aan de Maas en is de grootste gemeente van de provincie Limburg. Vanouds is Maastricht omringd door agrarische dorpen met akkers, weilanden en boomgaarden. Maastricht staat bekend als een belangrijke industriestad. Grote bedrijven zoals ENCI, Universiteit Maastricht, MECC, Vodafone Nederland en hoofdkantoor Q-Park is in Maastricht gevestigd. De toeristen zijn massaal te vinden in Maastricht, ruim drie miljoen bezoekers komen naar de stad toe. De bereikbaarheid is prima te doen via de autosnelweg A2 en de A79. Ook heeft Maastricht een station waardoor de stad gemakkelijk te bereiken is.

Deel deze pagina: