Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Leudal

Vind hier jouw vacature én baan

Bij AB Werkt kun je terecht voor tijdelijk werk, maar ook voor een vaste baan. Wij hebben dagelijks nieuwe banen in verschillende branches. Denk aan vacatures in de techniek, transport, food, landbouw, bouw, logistiek, tuinbouw en groenvoorziening. Via ons uitzendbureau vind je de baan die jou kansen geeft in de arbeidsmarkt.

Vacatures in Leudal en omstreken

Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de regio Leudal? Wij hebben altijd een passende vacatures voor je. In de gemeente Leudal zijn er volop vacatures voor technische, agrarische beroepen en dienstverlenende groepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past en zoals jij graag wilt werken: in gemeente Leudal zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt. Of bel gerust naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 19

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Als orderpicker/reachtruckchauffeur kom je te werken in een vooruitstrevend fullserivce warehouse. Samen met een leuk team van collega's ga je (o.a. met behulp van een reachtruck) orders verzamelen.
Het betreft voornamelijk luxe consumentenartikelen.
Je werkzaamheden bestaan uit:
✔ Besturen van de reachtruck
✔ Verzamelen van orders
✔ Kwaliteitscontrole van je eigen werk
✔ Melden van eventuele afwijkingen
✔ Rapporteren aan leidinggevende

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Als chauffeur / belader ga je een uitdagende en afwisselende functie aan op routes in de regio Midden-Limburg. Je gaat samen met één of twee collega-chauffeurs op pad en zorgt dat het aangeboden afval van alle ingeplande klanten voor die dag wordt ingezameld.
Naast de werkzaamheden als chauffeur, is het beladen onderdeel van je werkzaamheden. Tijdens de routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van chauffeur naar belader en omgekeerd.
Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften, je verricht eerstelijns onderhoud aan de voertuigen en draagt zorg voor een schone werkomgeving en veiligheid van jezelf en jouw collega's.
Daarnaast kun je ingezet worden op één van de andere voertuigen, zoals de veeg-, container- of kraanwagen.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Blije gasten!
Je gaat als technische dienst onder andere diverse kluswerkzaamheden uitvoeren maar ook meehelpen in de groenvoorziening!
Hou je wel van een uitdaging en heb je graag voldoening van je werk? Dan ben jij voor deze functie geknipt.
Achter de schermen, ben jij de drijvende kracht voor telkens blije gasten. Dat doe je niet alleen maar samen met een klein team.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Het gaat om het schoonmaken van (kantoor-)ruimtes, laboratoria en klimaatcellen in de avonduren.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Wat ga je doen:
✔ Alle werkzaamheden die nodig zijn t.b.v. het inleggen van de broedeieren in de broedmachines en het verzendklaar maken van eendagskuikens;
✔ Zorgdragen voor een correcte reiniging van materialen, apparatuur en ruimtes;
✔ Werkzaamheden met betrekking tot kwaliteitsborging en controle productieproces.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde
 

Leudal is een gemeente en is gevestigd in de Nederlandse provincie Limburg. Leudal bestaat uit de dorpen Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt 35.848 inwoners. De aangrenzende gemeenten zijn Nederweert, Peel en Maas, Peel en Maas Beesel, Roermond, Maasgouw, Kinrooi en Weert. De gemeente Leudal is omring door verschillende autowegen A2, E25, N273, N275, N279 en de N280, hierdoor is de gemeente gemakkelijk te bereiken. De gemeente Leudal bezit een groot natuurgebied en verschillende oorlogsmonumenten.