Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Landgraaf

Vind hier jouw vacature én baan

Zoek je werk bij jou in de buurt? En wil je parttime of fulltime werken? AB Werkt heeft altijd een passende vacature voor je. Of je nu wilt werken in de fruitteelt, landbouw, transport, techniek of logistiek. Wij kijken graag samen met jou naar de baan die jij zoekt. Dit gaat snel en gemakkelijk door middel van een aanmelding op onze website. Na inschrijving nodigen wij je graag uit voor een gesprek op ons regiokantoor in Beek. Tijdens dit gesprek bespreken onze recruiters jou wensen en kijken we naar de beste match.

Vacatures in Landgraaf en omstreken

Vind jou droombaan in het vacature overzicht van AB Werkt. Hier vind je alle vacatures op een rij voor de regio Landgraaf. Een vacature gevonden die echt bij jou past? Aarzel dan niet en solliciteer of bel naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 2

Plaats/regio

Gulpen

Functieprofiel

In de functie van medewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor:
  • Onderhouden van materialen, voertuigen, werktuigen en gereedschappen;
  • Verrichten van alle voorkomende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor plantsoenen, speel- en sportvelden, bossen, e.d;
  • Verrichten van onderhoud aan onverharde wegen, bermen, sloten, bossen e.d.;
  • Verzorgen vervoer materieel en materialen;
  • Onderhoud en aanleg van vrij verval riolering;
  • Klein onderhoud straat- en metselwerk, verkeersmeubilair en speeltoestellen;
  • Bijhouden en registreren van uitgevoerde civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden;
  • Toezicht houden op en uitvoeren van tijdelijke verkeersmaatregelen;
  • Het, tijdens de wachtdienst, zelfstandig oplossen van calamiteiten;
  • Inspelen op zich actueel aandienende vragen met betrekking tot onvoorziene omstandigheden tijdens de werkzaamheden.

Plaats/regio

Beek

Functieprofiel

Als algemeen medewerker buitendienst voer je zowel zelfstandig als samen met je collega’s diverse werkzaamheden uit. O.a. aanleg, onderhoud en reiniging van wegen, pleinen, straten en rioleringen. Elke dag is er een andere uitdaging.
 

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De gemeente telt ruim 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 24,68 km². De gemeente bestaat uit de stadsdelen Schaesberg, Waubach, Nieuwenhagen en Rimburg. Landgraaf heeft een groot en mooi natuurgebied dat beheerst wordt door Natuurmonumenten. Landgraaf staat vooral bekend om het popfestival Pinkpop wat jaarlijks wordt georganiseerd. Maar ook ’s werelds grootste binnen skipiste SnowWorld is gevestigd in Landgraaf. De regio Landgraaf is omring door de aangrenzende gemeenten Brunssum, Übach-Palenberg, Kerkrade en Heerlen.