Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Kapelle

Vind hier jouw vacature én baan

Wil jij aan het werk in de gemeente Kapelle en omstreken? Uitzendbureau AB Werkt heeft vacatures in verschillende branches. Wij hebben banen in de food, industrie, logistiek, transport, bouw, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, (glas)tuinbouw, landbouw en meer!

Vacatures in Kapelle en omstreken

Ben je op zoek naar een baan in de regio Kapelle, bekijk dan onze actuele vacatures. Je kunt eenvoudig en snel solliciteren online. Zoek je een baan bij AB Werkt? Bekijk dan hier onze interne vacatures.

Je kunt ook eerst een afspraak maken met een recruiter op ons uitzendbureau in Goes om de mogelijkheden te bespreken. Samen vind je de baan die bij jou past. Bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 9

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Voor dit jonge hard groeiende bedrijf is het belangrijk om iemand in het magazijn te hebben die alle benodigde materialen klaar zet, zodat het werk buiten efficiënt kan worden uitgevoerd. De orders laadt je vervolgens met de heftruck voor transport.
Dit zal voor ongeveer 2 dagen per week zijn, de dagen zijn in overleg. Indien je meer dan deze 2 dagen beschikbaar bent dan is het in overleg mogelijk om mee te gaan voor het plaatsen van de schuttingen.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als schuttingbouwer reis je met collega’s door het hele land voor het plaatsen van allerlei soorten schuttingen. Hierbij houdt je altijd rekeningen met de wensen en afspraken van de klant. Je weet van aanpakken, gaat grondig en precies te werk en gaat samen met de anderen voor resultaat.

Plaats/regio

Terneuzen

Functieprofiel

Je gaat als medewerker agrarisch loonwerk bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Dat maakt het werk voor jou juist ook zo leuk. Bij de werkzaamheden maak je gebruik van diverse kleine en grotere machines. Je bent als loonwerker ook verantwoordelijk voor (kleine) onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Verder ga je aan de slag met werkzaamheden zoals:
  • Zaaien van diverse gewassen.
  • Dorsen van graan.
  • Uitrijden van mest.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als medewerker op een biologisch akkerbouwbedrijf heb je een zeer afwisselende en zelfstandige baan. Desondanks vindt jij het ook geen enkel probleem om werkzaamheden samen met je collega's op te pakken. Je bent in deze functie onder andere bezig met:
  • Grondbewerking.
  • Zaaien, planten en oogsten.
  • Bemesten.
  • Mechanische en thermische onkruidbestrijding.
  • Onderhoud en (kleine) reparaties aan het machinepark e/o installaties.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

De functie van medewerker mosselveiling is zeer veelzijdig. Zo ben je naast de ontvangst van bezoekers verantwoordelijk voor het afnemen van de binnengekomen monsters als ook het sorteren van de monsters ( mosselen). Ook taken als het opruimen en schoonmaken van de werkplek behoren tot jouw verantwoordelijkheden.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde

Gemeente Kapelle ligt op het schiereiland Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. De gemeente Kapelle is gelegen tussen de Ooster- en Westerschelde. De gemeente bestaat uit 4 kernen, te weten: Kapelle, Biezelinge, Wemeldinge en Schore. Gezien de centrale ligging is Kapelle een aantrekkelijke vestigingsgemeente voor ondernemers. Naast de van oudsher in Kapelle gevestigde (familie-) bedrijven, zijn er de laatste jaren verschillende grote nieuwkomers bijgekomen. Het gemeentelijk beleid is er op gericht de bedrijvigheid zoveel mogelijk op de bedrijventerreinen te concentreren. Binnen de gemeentegrenzen bevinden zich twee algemene bedrijventerreinen. De gemeente Kapelle ligt aan de snelweg A58 en de provinciale weg N289 en is daarmee een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. De meeste bedrijven in de regio Kapelle zijn actief in de bouwnijverheid, industrie, groothandel en detailhandel. Bovendien is in het dorp Willem-Annapolder glastuinbouw gevestigd. Naast deze bedrijvigheid kent Kapelle een uitgebreid aanbod aan bedrijven actief in de detailhandel. Dit zorgt ervoor dat de meeste benodigdheden binnen de gemeentegrenzen verkrijgbaar zijn. Kapelle ligt in de buurt van de gemeente Goes en Yerseke.