Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Kapelle

Vind hier jouw vacature én baan

Wil jij aan het werk in de gemeente Kapelle en omstreken? Uitzendbureau AB Werkt heeft vacatures in verschillende branches. Wij hebben banen in de food, industrie, logistiek, transport, bouw, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, (glas)tuinbouw, landbouw en meer!

Vacatures in Kapelle en omstreken

Ben je op zoek naar een baan in de regio Kapelle, bekijk dan onze actuele vacatures. Je kunt eenvoudig en snel solliciteren online. Zoek je een baan bij AB Werkt? Bekijk dan hier onze interne vacatures.

Je kunt ook eerst een afspraak maken met een recruiter op ons uitzendbureau in Goes om de mogelijkheden te bespreken. Samen vind je de baan die bij jou past. Bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 11

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze afwisselende functie ga je meestal met nog een collega, maar soms ook alleen, op pad om te zorgen dat de dakgoten van particuliere woningen er weer piekfijn uitzien na schoonmaak of reparatie. Je klimt door middel van een ladder naar boven, daarom is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Ook wordt je ingezet om de brandgangen in woonwijken onkruidvrij te maken met de bosmaaier. Verder assisteer je soms collega's met allerhande reparatiewerkzaaheden. Je doet dit werk veelal in opdracht van woningcorporaties, gemeentes of bv. zorginstellingen, je bent dus het visitekaartje en handelt hier ook naar in je werk.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als fruitplukmedewerker ga je met nog een aantal andere collega’s aan de slag in de boomgaard. Daar ga je samen aan de slag met het plukken van appels en peren. Het werk zal een aantal weken duren, afhankelijk van meerdere factoren.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als medewerker hovenier ga je samen met je collega in de ochtend op pad. De ene week zijn jullie bezig met de aanleg of onderhoud van een particuliere tuin in Zeeland, de andere week zijn de bedrijfstuinen aan de beurt in Spijkenisse. Je helpt met en assisteert bij:
✔ snoei- & opruimwerkzaamheden;
✔ schoffelen;
✔ aanplanten;
✔ gras- & bosmaaien.
Ook het aanleggen van bestrating of het zetten van een schutting komt met enige regelmaat voor. Kortom geen enkele dag is hetzelfde!

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Hoe kan jouw dag eruitzien als groen & onderhoudsmedewerker?
's Ochtends start je met koffie op de zaak. Samen met een collega stap je in de bedrijfsauto en gaan jullie op pad. In opdracht van gemeente, provincie en Rijkswaterstaat zorgen jullie ervoor dat de bermen van de A- en N-wegen in Zeeland er weer keurig uitzien. Dit doe je door het gebruik van een vangrail- of bermmaaimachine. Voor de plekken waar je niet zo makkelijk bij kunt, pak je de bosmaaier. Vervolgens rijden jullie door naar een verzorgingsplaats. Je controleert of deze er opgeruimd uitziet, het groen bijgewerkt moet worden en leegt de prullenbakken.

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als operator ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om de sorteer- en de reparatielijn. Samen met twee andere collega's zorg je ervoor dat deze vlekkeloos blijven doordraaien. Je voert periodiek onderhoud uit en mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, ben jij er als eerste bij om te denken in oplossingen. Sowieso vind je het geen enkel probleem om je collega's uit de brand te helpen door ook wel eens bij te springen om bijvoorbeeld palletten te repareren.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Gemeente Kapelle ligt op het schiereiland Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. De gemeente Kapelle is gelegen tussen de Ooster- en Westerschelde. De gemeente bestaat uit 4 kernen, te weten: Kapelle, Biezelinge, Wemeldinge en Schore. Gezien de centrale ligging is Kapelle een aantrekkelijke vestigingsgemeente voor ondernemers. Naast de van oudsher in Kapelle gevestigde (familie-) bedrijven, zijn er de laatste jaren verschillende grote nieuwkomers bijgekomen. Het gemeentelijk beleid is er op gericht de bedrijvigheid zoveel mogelijk op de bedrijventerreinen te concentreren. Binnen de gemeentegrenzen bevinden zich twee algemene bedrijventerreinen. De gemeente Kapelle ligt aan de snelweg A58 en de provinciale weg N289 en is daarmee een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. De meeste bedrijven in de regio Kapelle zijn actief in de bouwnijverheid, industrie, groothandel en detailhandel. Bovendien is in het dorp Willem-Annapolder glastuinbouw gevestigd. Naast deze bedrijvigheid kent Kapelle een uitgebreid aanbod aan bedrijven actief in de detailhandel. Dit zorgt ervoor dat de meeste benodigdheden binnen de gemeentegrenzen verkrijgbaar zijn. Kapelle ligt in de buurt van de gemeente Goes en Yerseke.