Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Hulst

Vind hier jouw vacature én baan

In de gemeente Hulst en omstreken biedt uitzendbureau AB Werkt een breed scala aan vacatures. Wij hebben banen in diverse branches. Wil je bijvoorbeeld aan het werk in de groenvoorziening, (glas)tuinbouw, landbouw, bouw, GWW, logistiek, transport of de voedingsmiddelenindustrie? We krijgen dagelijks nieuwe vacatures binnen ook van bedrijven die actief zijn in andere sectoren. Of je nu een parttime of fulltime baan zoekt, een vaste of tijdelijke baan, voor korte of langere duur. Je kunt met AB Werkt meteen aan de slag!

Vacatures in Hulst en omstreken

Ben je benieuwd naar onze vacatures in jouw regio? Bekijk op deze pagina onze vacatures in de regio Hulst. Ook als je op zoek bent naar een commerciële baan, kun je bij AB Werkt terecht. Bekijk hier onze interne vacatures. In Goes hebben wij een uitzendbureau. Je kunt ook eerst daar een afspraak maken met de recruiter van ons uitzendbureau. Samen met de recruiter kun je dan de mogelijkheden bespreken en op zoek gaan naar jouw nieuwe baan. Bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 4

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze afwisselende functie ga je meestal met nog een collega, maar soms ook alleen, op pad om te zorgen dat de dakgoten van particuliere woningen er weer piekfijn uitzien na schoonmaak of reparatie. Je klimt door middel van een ladder naar boven, daarom is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Ook wordt je ingezet om de brandgangen in woonwijken onkruidvrij te maken met de bosmaaier. Verder assisteer je soms collega's met allerhande reparatiewerkzaaheden. Je doet dit werk veelal in opdracht van woningcorporaties, gemeentes of bv. zorginstellingen, je bent dus het visitekaartje en handelt hier ook naar in je werk.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als productiemedewerker hout ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het maken van houten frames. Afhankelijk van de plek waar jij ingedeeld wordt die dag of week ga je aan de slag met:
 Het aanbrengen en monteren van plaatmaterialen, dakvensters, isolatie en folies.
 Het monteren van frames.
 Het uitzagen van uitsparingen.
 Het vervaardigen van rekwerken.
 Het controleren van de kwaliteit (vooraf, tussendoor en achteraf).

Plaats/regio

Terneuzen

Functieprofiel

In de functie van allround monteur kom je te werken in een team van meerdere collega's. Samen zorgen jullie voor het onderhoud van en reparaties aan de diverse machines en installaties van het bedrijf. Je zal voornamelijk bezig zijn met:
  • Het uitvoeren van periodieke controles en onderhoud. Dit is nodig om stilstand van de productie tot een minimum te beperken.
  • Het onderhoud aan de veld- en oogstmachines.
  • Het onderhoud aan heftrucks en overig rijdend materieel.
  • Verhelpen van storingen aan productie appratuur en machines naar aanleiding van ontvangen meldingen.
  • Registratie van de werkzaamheden.
  • Ondersteunen van externe monteurs.

Plaats/regio

Woensdrecht

Functieprofiel

In de functie van Melker Geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor;
  • Het melken van de geiten
  • Het klaarmaken van de melkinstallatie
  • Het signaleren van eventuele zieke geiten
  • Het reinigen van de melkstal
In overleg met de opdrachtgever kan afgestemd worden of dit in de ochtend of avond is. Daarnaast ben je bereid om in het weekend te rouleren.
In de ochtend begin je om 07:00 uur met melken en in de avond start je om 17:30 uur tot 21:00 uur ongeveer.

De gemeente Hulst ligt in Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland. In Hulst is veel bedrijvigheid. De meeste bedrijven zijn actief in de landbouw, industrie, horeca en de groot- en detailhandel. AB Werkt helpt je graag aan een passende baan!