Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Hoogeloon

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio rondom Hoogeloon bieden wij je mooie vacatures, in diverse sectoren. Uitgebreide mogelijkheden dus om die baan te vinden die bij jou past. AB Werkt Hoogeloon zal jou begeleiden in jouw zoektocht naar een baan, of dat nu parttime of fulltime is, voor kortere of langere tijd.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit deel van Noord-Brabant in de regio Hoogeloon. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 74

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ga je in de werkplaats voornamelijk houten kisten in elkaar zetten. Hierbij ga je alle voorkomende werkzaamheden doen zoals het zagen van hout, het in elkaar zetten van en de afwerking van deze kisten. Ook wordt je ingezet bij de productie van kozijnen. Het is elkaar zetten van de kisten wordt met een spijkerpistool gedaan.
Binnen dit bedrijf wordt je aangemoedigd als je ambitie hebt en graag meer wilt leren. Heb je nog geen ervaring, dan leren ze je graag de kneepjes van het vak.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Administratief medewerker pluimveehouderij ben je samen met een paar andere collega’s verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden, beheer van administratieve automatisering, planmatige werkzaamheden zowel logistiek als productie en controle werkzaamheden. Verder is het volgen van een interne opleiding mogelijk.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Medewerker Pluimveehouderij ga je 20 uur per week alle voorkomende werkzaamheden verrichten in de stal. Zo ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren. Ook bereid je de stal voor op de komst van de kuikens, verdeel je de krullen (bodembedekking) over de stal en help je bij het uitzetten van de kuikens in de stallen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur in het grondverzet ga je voornamelijk laden, vervoeren en afleveren van verschillende materialen op diverse werkplekken. Meewerken aan projecten daar waar extra inzet vereist is kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, openbreken en egaliseren van bestrating en het op maat hakken van stenen en tegels. Ook ga je banden en kolken stellen, voegen vol zand vegen en bestrating stampen en trillen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheid om te groeien in de functie.
Pagina 1 van 15
 Volgende Einde
 

Hoogeloon is een dorp in de gemeente Bladel, gelegen in de regio De Kempen in de provincie Noord-Brabant. Ten zuiden van Tilburg en ten westen van Eindhoven. Omgeven door industrie en middenin een groot landbouwgebied biedt deze regio volop arbeidskansen en dus ook vele diverse vacatures. 

Deel deze pagina: