Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Heeze

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Heeze? AB Werkt uitzendbureau heeft interessante vacatures bij bedrijven uit verschillende sectoren. Wij bemiddelen personeel voor banen in de landbouw, (glas)tuinbouw en fruitteelt. Daarnaast kun je via AB Werkt aan het werk bij bedrijven die actief zijn in de logistiek, transport, food, bouw en GWW. En beschik je over groene vingers of doe je een opleiding en wil je werken in de groene sector? Bekijk dan onze vacatures van diverse boomkwekerijen of ga aan het werk in de groenvoorziening.

Vacatures in Heeze en omstreken

Ben jij een echte aanpakker? We hebben fulltime en parttime werk bij jou in de regio. Zoek op vakgebied, ervaring en opleidingsniveau en vind jouw baan! Bekijk hieronder de vacatures van AB Werkt in regio Heeze. Wil je werken bij het uitzendbureau AB Werkt? Bekijk dan onze interne vacatures. Solliciteer direct online op een vacature. Wie weet vind je via AB Werkt jouw droombaan!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 16

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Weekendhulp Pluimveehouderij voer je op de zaterdag en zondag de volgende werkzaamheden uit:
 • Eieren afdraaien in de eierkamer
 • Schoonmaken van de eierkamer
 • Verzorging van de dieren in de stal
 • Andere klusjes waar nodig
Je werkt voornamelijk op de zaterdag en zondag, maar andere dagen en schoolvakanties zijn bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als voorwerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en geeft leiding aan een team van 6 medewerkers. Daarnaast begeleidt je onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze veelzijdige functie, in een dynamische omgeving, draag je in het rangeerteam samen met de afdeling expeditie zorg voor de uitvoering van het laad- en losproces binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aan het aan je toevertrouwde materieel en weet daar op een zorgvuldige wijze mee om te gaan.
 • Overleg en communicatie met de afdeling expeditie over wanneer welke koeloplegger aan en van het laad/los dock geplaatst resp. gehaald moet worden.
 • Met behulp van een rangeertruck verplaatsen van de koelopleggers van de ene plaats naar de andere plaats.
 • Het zo nodig in- en uitwegen van de koelopleggers ter controle voor de afdeling expeditie Het organiseren en beheren van het buitenterrein op een zodanige wijze dat de rangeerwerkzaamheden op een veilige en schadevrije manier kunnen worden uitgevoerd.
 • Het verrichten van kleine reparaties aan het materieel, rangeertrucks en koelopleggers.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie beheer je samen met twee collega’s het onderdelenmagazijn van de technische dienst. Je zorgt ervoor dat de monteurs van onze technische dienst op het juiste moment kunnen beschikken over de juiste onderdelen die nodig zijn om onze machines en productieprocessen optimaal te laten werken.
Je takenpakket bestaat onder andere uit:
 • Je beheert het onderdelenmagazijn en zorgt in overleg met het hoofd technische dienst voor het juiste voorraadniveau.
 • In overleg met de afdeling inkoop vraag je prijsopgaves op en bestel je producten tegen de beste tarieven en levercondities.
 • Je bestelt machine- en andere onderdelen op basis van ad-hoc behoefte of systeemmeldingen, verwerkt orderbevestigingen en bewaakt levertijden.
 • Je beoordeelt of binnengekomen goederen voldoen aan de gestelde eisen, registreert ze in het ERP-systeem en zorgt ervoor dat je collega’s van de technische dienst tijdig kunnen beschikken over de bestelde materialen.
 • Je bereidt het geplande onderhoud voor en handelt administratieve werkzaamheden af.
 • Je zorgt voor een accurate registratie van de onderdelen van de verschillende machines in onze onderhoudsmodule.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker ontvangst goederen ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, keuring en opslag van de binnengekomen goederen. Je draagt zorg voor een juiste administratieve verwerking en beheert de voorraad volgens FEFO. Vervolgens zorg je voor het bijzetten van product bij diverse productieprocessen. In deze fulltime functie ben je werkzaam voor het onderdeel grondstoffen, specialties of sappen/fruit binnen de afdeling ontvangst goederen op de productielocatie van Helmond. Je werkt in wisselende diensten (dag/nacht) en draagt verantwoording af aan de teamleider.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Heeze is een dorp in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Heeze maakt onderdeel uit van de gemeente Heeze-Leende. Heeze ligt tussen Geldrop en Leende. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Andere nabijgelegen kernen zijn Stratum, Aalst, Valkenswaard, Sterksel. Heeze wordt vanwege de vele natuur wel de "Parel van Brabant" genoemd. Oorspronkelijk was Heeze een agrarische gemeenschap. Tegenwoordig kent Heeze een bedrijventerrein met lichte industrie. Dit bedrijventerrein is nog steeds in ontwikkeling. Heeze is goed bereikbaar via de snelwegen A67 en A2. Bovendien heeft Heeze een eigen treinstation.

Deel deze pagina: