Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Goes

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar een baan in de gemeente Goes en omstreken? Uitzendbureau AB Werkt heeft diverse banen in de logistiek en transport, bouw, GWW, food en industrie.
Of zoek je werk in de landbouw, bij een hoveniersbedrijf, boomkwekerij of (glas)tuinbouwbedrijf?

Vacatures in Goes en omstreken

Ben je op zoek naar een baan in de regio, die bij past bij jouw opleiding en ervaring? Bekijk dan onze actuele vacatures in de regio Goes. Op onze website staan ook interne vacatures. Ben je op zoek naar een commerciële baan bij uitzendbureau AB Werkt? Ga dan hier naar interne vacatures. Solliciteren kan snel en gemakkelijk online.
Wil je je liever eerst inschrijven op het uitzendbureau? Dan kun je in goes bij ons uitzendbureau terecht. Maak eerst een afspraak met de recruiter van AB Werkt en bel tijdens kantooruren (0113) 23 36 66. Ga samen op zoek naar de baan die bij jou past!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 19

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als shovelmachinist ben je onder andere bezig met de overslag van diverse producten als graan, mais en soja. Daarnaast behoort ook het uitladen van een vrachtwagen tot je werkzaamheden. Naast het rijden op een shovel, zal je ook bezig zijn met wegen en het rijden op een heftruck.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als mechanisch monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische storingen, allerlei onderhouds-, aanpassings- en herstelwerkzaamheden aan machines of onderdelen daarvan. Verder is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en het werk ziet.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van medewerker spuiterij ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het spuiten van verf en coatings. Daarnaast behoren ook taken als kitten en het repareren van beton tot de mogelijke werkzaamheden. Voor de functie komt het regelmatig voor dat je moet reizen, ook naar landen buiten Europa.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor veel voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn:
  • Zaaien, dorsen, mest uitrijden.
  • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines
Je werkt met diverse machines zowel groot als klein. Verder is werkervaring op een kraan zeer gewenst. .

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als melker voer je zelfstandig melkbeurten uit. Je bereidt de werkzaamheden voor en ruimt daarna ook weer alles op. Gezondheidsproblemen bij de koe herken je en je onderneemt hierop tijdig actie. Ook voer je andere voorkomende werkzaamheden uit.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Goes is een middelgrote gemeente op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de provincie Zeeland. De gemeente Goes ligt aan de snelweg A58, dat zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit het westen vanuit Vlissingen en Middelburg en het oosten vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal. Vanuit Zierikzee en Rotterdam is Goes met de auto goed bereikbaar via de N256. Daarnaast heeft Goes een station aan de spoorlijn Roosendaal - Vlissingen. De gemeente Goes is uitgeroepen tot één van de meest economisch vitale gemeenten van Nederland. Goes heeft daarbij een hoge diversiteit aan branches. Naast de industrie zijn er veel bedrijven te vinden die actief zijn in de transport en distributie, groot- en detailhandel, utiliteitsbouw en de landbouw.

 

 

Deel deze pagina: